En af Frank Millers voldelige kreationer får nyt liv

Jennifer Garner indtog i 2003 rollen som den sai-bevæbnede superheltinde Elektra i filmen “Daredevil”. Her spillede hun over for sin daværende mand, Ben Affleck, som spillede titelkarakteren. Siden forsøgte hun at forlænge karakterens levetid på det store lærred med spin-off filmen “Elektra” fra 2005. Desværre faldt filmen hurtigt til jorden og modtog meget kritik fra både anmeldere og fans.

Nu får Elektra en ny mulighed for at stråle: Jennifer Garner er netop blevet castet som den kampsportskyndige antihelt i “Deadpool 3”: En film med en lige så kampsportskyndig antihelt i hovedrollen. Hvorvidt Elektra står på samme side som Deadpool (Ryan Reynolds) eller kæmper imod ham, er endnu ikke annonceret.

Elektra / filmz.dk

 

Karakteren Elektra blev skabt af tegneserielegende Frank Miller. Første gang karakteren blev introduceret, var i “Daredevil #168”. Oprindeligt havde Marvel en aftale med Miller om at få tegneserietegnerens godkendelse, før Elektra blev anvendt i Marvel-film og -serier. Marvel har dog valgt at gå uden om aftalen og indlemme karakteren i flere fortællinger end aftalt. Blandt andet har hun haft en cameo i “Daredevil”-serien fra 2015 og spillet en markant rolle i miniserien “The Defenders”. Med “Deadpool 3” bliver det første gang siden 2005, Garner påtager sig rollen.

“Deadpool 3” får amerikansk premiere den 3. maj 2024. Den danske dato er endnu ikke annonceret efter omrokeringen af Disney-titler.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: