Efter en årelang proces med at finde den rette skuespiller til at spille den legendariske Bob Marley tildelte Paramount Pictures chancen til Kingsley Ben-Adir. Med roller i Netflix’ “The OA”, Marvel-serien “Secret Invasion”, BBC’s “Peaky Blinders” og BAFTA-nomineringer under sit bælte er der store forventinger til hans portrættering af den afdøde superstjerne.

Nu får vi endelig de første klip fra filmen “Bob Marley: One Love” at se. Filmen dropper opvækst og oprindelse om reggae-sangeren og fokuserer i stedet på hans succesfulde karriere. Midt imellem forsonende sange om fred påvirkes Jamaica af militærstyrker og borgerkrig, som truer landets sikkerhed. Her er Marley selv en trussel, siden han synger om fred i en tid med krig. Marley, hans kone Rita (Lashana Lynch) og manager Don Taylor bliver alle skudt under et hjemmerøveri. 48 timer senere står de stadig på scenen med positive budskaber om fred og kærlighed.

Ligesom med de fleste biopics er det en større koncert, som fungerer som filmens klimaks. I dette tilfælde er det One Love Peace koncerten, som blev afholdt i 1978. Bob Marley vendte dengang tilbage til sit hjemland efter et års turnering udenlands. Her forsøgte han at samle et nation, som var splittet i to lejre oven på en politisk krise. Forbered jer på politiske uenigheder sidestillet med fængende ska-musik.

“Bob Marley: One Love” har premiere den 12. januar 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: