De fleste skuespillere siger altid, at lige netop den nye film, de er med i, er virkelig god. Men ikke Diana Lane, der spiller mor til Superman i DCEU. Hun mener ærligt ikke, at “Justice League” bliver bedre end Marvels “The Avengers”.

Se også: Første trailer: Superman viser sig ikke i “Justice League”

Det er MovieWeb, som skriver, at DC-skuespilleren på et talk show blev spurgt, om hun ville afsløre noget fra “Justice League”, og om hun mener, den bliver bedre end “The Avengers”.

Og det er måske ikke så overraskende, at Lane måske mener, at “Justice League” ikke bliver så god som MCU-hittet. Derimod er det overraskende, at hun siger det:

”Nej og nej… Kort, men ærligt,” svarede Lane på spørgsmålet, hvilket må siges at være tydeligt og ærligt.

Senere trak Diana Lane dog i land. Hendes repræsentanter udsendte en officiel udtalelse, der afviste, at skuespilleren havde ment det, hun havde sagt. Ifølge udtalelsen har Lane aldrig set “The Avengers”.

“Justice League” får premiere d. 16. november.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Bachone 5 år siden

Fantastisk at have repræsentanter, dem kunne jeg godt have brug til tidligere eksamener og jobsamtaler, ville være fantastisk hvis det efterfølgende bare kunne rette på det jeg havde sagt :)
Gravatar

#2 KEiZ 5 år siden

Mon ikke hun bare mente at ja det er mere af det samme, vi har set så mange gange før ikke bedre bare det samme bare anderledes
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: