Efter længere tids spekulationer er det nu blevet offentliggjort, at tv-serien “Supernatural” vender tilbage med en sjette sæson på tv-kanalen The CW. Det vil samtidig blive starten på en ny historie, da seriens skaber Eric Kripkes fem års plan for serien bliver afsluttet i år.

“Supernatural” følger to brødre, som søger efter deres far, der trænede dem i at bekæmpe overnaturlige, onde kræfter.

Kripke vil med den sjette sæson overlade ansvaret for serien til manuskriptforfatteren Sera Gamble, der har været med siden dens spæde begyndelse. Kripke forlader dog ikke serien helt, idet han sammen med Robert Singer stadig vil fungere som en af de kreative kræfter – dog formentlig kun på halv tid, så han også kan arbejde på nye projekter.

Jensen Ackles og Jared Padalecki vender tilbage som dæmonjægerne Sam og Dean Winchester, hvorimod Jim Beaver og Misha Collins’ tilbagevenden som henholdsvis Bobby Singer og Castiel stadig ikke er bekræftet.

Blandt de andre serier, The CW også har fornyet med nye sæsoner, er “The Vampire Diaries”, “90210” og “Gossip Girl”.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#1 Hr_sol 14 år siden

Det ved jeg ikke helt hvordan jeg har det med.

Supernatural er uden tvivl min ynglings serie. Det er i mine øjne noget af det bedste der har været på tv i mange år. Dens kombinering af spænding og humor er fortrindelig og spillet mellem de to brødre er fantastisk. Dog har jeg altid været virkelig glad for at man fra starten af vidste at den kun var ment til at vare 5 sæsoner. Der har været meget forfriskende med en serie der havde en storyarc som skaberne fra start af vidste nøjagtig hvor skulle føres hen af. Det er derfor lidt bittersødt at høre de fortsætter den.

Jeg vil dog uden tvivl fortsætte med at se den, men stadig. Lidt øv
Gravatar

#2 Nicki52 14 år siden

Er serien god?
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#3 Hr_sol 14 år siden

Det er som sagt i mine øjne noget af det bedste der har været på tv i mange år. Det er ovre i X-files genren, men jeg mener faktisk den går hen og bliver bedre. Man skal igennem første og anden sæson, som også er gode, men fra tredje sæson og frem begynder historien for alvor at tage fart. Kan KLART anbefales :)
Gravatar

#4 Geekalot 14 år siden

Om det er den bedste serie er vel så meget sagt, men finder den nu rigtig go, er spændning hele tiden i den, men til videre er det en serie der bliver bedre for hver season de laver, kan dog være season 6 vil floppe lidt med den nyhed her, men de skal da ha chancen for at fortsætte en rigtig go serie.
Gravatar

#5 filmz-ab 14 år siden

jeg har set et par afsnit, og fandt den ærligt ret uinteressant og skidt spillet.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#6 Bardoboy 14 år siden

jeg gav også serien en chance, og kom da også igennem sæson 1 samt et par afsnit i sæson to, men det tog simpelthen så lang tid. Serien siger mig overhovedet ingen ting, den køre i de samme plotfejl, som også gjorde jeg i sin tid mistede lysten til at se Charmed.

At 90210 fortsætter med en sæson mere siger jeg kun god for! :)
Gravatar

#7 Hr_sol 14 år siden

#6

Hvor pokker ser du plotfejl? :D

Supernatural er da 100 gange bedre skrevet end 90210? :) som jeg også ser, men syntes virkelig anden sæson er elendig, den har slet ikke den samme gnist som første sæson havde.
Gravatar

#8 Bardoboy 14 år siden

Nu heller ikke fordi man kan sammenligne Supernatural og 90210, men giver dig ret i sæson 1 var bedre, men sæson 2 er nu stadig god underholdning.. :)

Nu er det ved at være længe siden jeg har set Supernatural, men ja der var altid handlingsfejl i afsnittene synes jeg.
Gravatar

#9 NightHawk 14 år siden

Ja, det er en nyhed, som jeg også har det noget ambivalent med.

"SuperNatural" havde lidt startvanskeligheder i sæson 1, men efter en cirka 5-6 afsnit faldt Jared Padelecki og Jensen Ackles ind i deres roller og historien samt karakterudviklingen ind i et et solidt flow på et meget højt niveau, som jeg synes Eric Kripke og co. formåede at holde til cirka midvejs i sæson 4, hvor det så faldt en hel del igen med en handling, der føltes som om den gik lidt for meget i selvsving. Selve finalen var dog ret fedt lavet og det oplæg ang. deres kommende modstander har da også gjort, at jeg helt sikkert også skal se sæson 5.

Tvivler dog på at endnu en sæson er nogen god idé og ku' godt frygte at det blir en blød mellemvare a'la X-Files : Sæson 9, hvor det kun var nogle fremragende standalone episoder, der holdt serien kørende.

# 8 -

Jeg kan heller ikke helt følge dig i det ang, plothuller/handlingsfejl. Ku' du evt. komme med et par eksempler ? :)
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#10 ducktorwho 14 år siden

niiiice


Nicki52 (2) skrev:
Er serien god?Ku' du lide X-Files? Så kan du også lide den her. Den er efter min mening dobbelt så god, for der er ingen "narrefisse" storylines, som ikke bliver opfyldt.

Skriv ny kommentar: