Suzanne Bjerrehuus kan genkende sig selv i “Nymphomaniac”


I 2012 udgav Suzanne Bjerrehuus selvbiografien “Livet i mine mænd”, der beskrev hendes mange seksuelle erobringer og 22 forliste kærlighedsforhold.

Se også: Filmz-toppen: Derfor skal du se den lange “Nymphomanic”

Derfor var den 66-årige debattør og forfatter også en oplagt sparringspartner for Lars von Trier, da han skulle skrive historien til ”Nymphomanic”, der lige nu kan ses i sin ucensurerede udgave i de danske biografer.

”Jeg talte med Lars lang tid før, at de skulle til at skrive manuskriptet, hvor vi sad og snakkede om seksuelle oplevelser. Jeg havde en masse billeder på computeren, og en gang i mellem kunne jeg godt genkende noget,” fortæller Suzanne Bjerrehuus til BT. Hun vil dog ikke afsløre, hvilke scener, der minder hende om sin eget fortid.

Den ucensurerede udgave af “Nymphomaniac” er 5 og en halv time, hvilket gør den til en af filmhistoriens længste film. Suzanne Bjerrehuus, der deltog ved gallapremieren i onsdags, har set begge versioner og foretrækker klart den ucensurerede udgave.

”Jeg er total Trier-fan, og jeg ser alle hans film. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at han er sluppet af sted med denne film,” udtaler hun til BT.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Quantom 7 år siden

Mon ikke det er interracial gangbang scenen der minder om hendes eget liv?
Gravatar

#2 Salene 7 år siden

Købt,brugt,betalt Uddd. Eww Gamle købe kælling, 22 forliste forhold føj for satan en svingdør. Hvorfor, hvorfor skal vi blive ved med se/høre på den genbrugte latterlige gamle krave??Lav sku da en pornofilm med Susanne Trier Ålbæk det skal nok blive et større hit end de regnede med trololol^^ Hvis ikke er der kun en vej FAIL FAIL FAILED
Gravatar

#3 Nicki52 7 år siden

Kalder du Suzanne Bjerrehus en krave?
Og dengang havde alle lyst til Suzanne, har set billeder. Hun var stang lækker, kan ikke genkende hende.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#4 dslacker 7 år siden

Hvor er moderator ???
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440

Skriv ny kommentar: