Taika Waititi har valgt at ændre sin “Flash Gordon”-reboot fra animation til live-action.

I et interview med Collider har filmens producer, John Davis, fortalt om formatændringen:

“Taika skriver den. Det [den originale “Flash Gordon”] var en film, der havde en stor indflydelse på ham i hans opvækst. Det er én af hans yndlingsfilm. I begyndelsen sagde han til mig ‘lad os lave den animeret’. Jeg sagde ‘okay’. Så gik vi i gang med den og begyndte at udvikle den, og han sagde ‘nej, lad os gøre det live-action’. Jeg sagde ‘endnu bedre'”.

For to år siden kom det frem, at “Thor: Ragnarok”-instruktøren var blevet hyret af Disney til at skrive “Flash Gordon”-rebooten. Det er dog ikke sikkert, om han også skal instruere filmen, selvom Davis er forhåbningsfuld omkring dette.

Den originale “Flash Gordon”-film udkom i 1980 og var ligesom remaken baseret på en tegneseriestribe om den elskede karakter, der først udkom helt tilbage i 1934.

Læs også: “Officielt: Marvel-instruktør instruerer ny Star Wars-film”

Taika Waititi er i øjeblikket travlt optaget med både den længe ventede “Thor: Love and Thunder” og en original “Star Wars”-film, så det er endnu uklart, hvornår vi kan forvente at se hans “Flash Gordon”-reboot.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Den originale Flash Gordon med verdens bedste sange fra Queen. Det bliver svært at overgå den. Selve Filmen når måske ikke samme høje niveau, men alligevel god underholdning. I årtier havde jeg faktisk ikke set afslutningen, måske 10-15 minutter, fordi det var optaget på VHS-bånd, og der ikke var plads til det sidste. Nu har jeg den på DVD.

Det bliver interessant at se hvordan den nye film bliver.
Gravatar

#2 sraw rats 2 år siden

#1
"Den originale Flash Gordon med verdens bedste sange fra Queen. Det bliver svært at overgå den."

Highlander har et helt album fra Queen med de bedste sange og den får også en remake. Måske er de kloge og holde de originale sange med i.
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

#2 Ja både Flash Gordon og Highlander blev løftet af deres samge.

Jeg håber dog de kommer med noget nyt og måske overrraskende, så filmene ikke bliver direkte sammenlignet.

Skriv ny kommentar: