Selvtægts-skuespilleren Liam Neeson afslører ægte fortid som hævner.

Han har taget sagen i egne hænder i “Taken”-trilogien og en række andre film. I “Cold Pursuit” gør Liam Neeson det igen.

Her spiller han en far, der får sin søn myrdet – nu søger han hævn. Men følelsen af at ville hævne er ikke bare noget, som Neeson spiller – han kender til den.

Liam Neeson afslører nu, at for mange år siden blev en af dem, der står ham nær, udsat for voldtægt.

I dagevis efter hændelsen forsøgte Neeson at finde vedkommende: ”Så jeg kunne… Dræbe ham,” siger Neeson til Independent.

Skuespilleren indså kort efter, at hævn ikke virker, men avler mere hævn. Alligevel hævner Neeson igen og igen på film, men han tror ikke på, at film påvirker virkeligheden – tværtimod:

”Den gennemsnitlige biografgænger tænker: ‘Ja, slå ham, slå ham’… De får tilfredsstillelse ved at se en anden gøre det, og de forlader biografen mætte på en måde.”

Du kan se traileren til “Cold Pursuit” lige her.

“Cold Pursuit” får premiere d. 28. februar.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

Tror jeg de fleste ville få den tanke, hvis ens tætte veninde var blevet voldtaget. Men det har intet at gøre med hudfarve.
Gravatar

#2 Mejse 3 år siden

#1 tja det siger han jo heller ikke det har....siger bare det var det han havde at gå efter...hvis hun havde sagt det var en rødhåret...eller en med stor næse....havde han gået rundt og håbede en med de karaktaristikaer havde provokeret ham :)

meeen der er også ret stor forskel på at få tanken, og så faktisk gå rundt og håbe at blive konfronteret for at udøve vold.

det er stadig forståeligt nok.
han gjorde jo heller ikke noget, og lærte noget vigtigt af oplevelsen, så ingen kritik af det herfra, bare en observation om at der er voldsomt stor forskel på det at få tanken om hævn, og så faktisk prøve at opsøge den, som han gjorde.

Skriv ny kommentar: