Tarantino beskærer ikke “Inglourious Basterds”


Der har tidligere floreret rygter om, at Quentin Tarantino var blevet bedt om at beskære sin kommende krigsfilm “Inglourious Basterds”, fordi filmselskabet Universal mente, at der var for meget dialog i forhold til action.

Det afviser Harvey Weinstein fra Weinstein Co. nu pure: ”Det er skørt. Det må I ikke skrive, det er vanvittigt. Det er ikke engang til debat. Uanset hvad du læser – det er som en sindsyg blogger… Intet af det er sandt. Han beskærer ikke filmen.”

Weinstein fortæller, at han endda har sagt til Tarantino, at han skal lave filmen længere med ekstra scener, der er endt på klippegulvet. Ifølge Weinstein vil “Inglourious Basterds” blive mellem 140 minutter og 147 minutter lang.

Den færdige version skulle også blive noget anderledes i forhold til den, der blev vist i Cannes, hvor Tarantino kun havde seks uger til at klippe den sammen. Normalt bruger han ca. seks måneder.

Harvey Weinstein fortæller også, at alle de involverede, inklusive Brad Pitt, allerede inden premieren på den første film er opsatte på at lave en “Inglourious Basterds II”, som sandsynligvis vil blive en prequel.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 JTToft 11 år siden

Det lyder super godt. :)

Kunstnerisk frihed til Tarantino!
Gravatar

#2 rammy 11 år siden

Sådan - dejlig nyhed !
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#3 fazz 11 år siden

GODT ;D
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#4 Blacksanta 11 år siden

Jah, man kan vel ikke andet end at juble over dette :)
Gravatar

#5 Dragon_Claw 11 år siden

Med Harveys berygtede kærlighed for, at skærer i primæret ikke-amerikanske film (Chow & Besson), så de passer til Americano markedet...

Så vælger jeg IKKE at tro på noget af hans mund lort. Han er sikkert blevet overrendt med negativ omtale fra de "sindsyge" bloggere, og nu trykker han panisk på kylling kontakten, så fansene ikke vender sig imod filmen.
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#6 Ericmase 11 år siden

God nyhed!
The Movie Nerd is here...

Skriv ny kommentar: