I den første teaser til Quentin Tarantinos kommende western, “The Hateful Eight”, var der meget lidt info om titlens otte hadefulde karakterer. Men det er der nu.

Se også: Teaser: Karaktererne introduceres til Tarantinos “The Hateful Eight”

Derudover kan Tarantino nu afsløre en mere detaljeret handling for filmen, der foregår efter Borgerkrigen, hvor en diligence kæmper for at komme gennem det barske vinterlandskab i Wyoming. Dusørjægeren John Ruth og hans fange Daisy Domergue haster mod byen Red Rock, hvor Ruth, der på disse kanter er kendt som ‘The Hangman’, vil sørge for, at Domergue får sin fortjente straf.

På vejen møder de to fremmede – Major Marquis Warren, ekssoldat og nu berygtet dusørjæger og Chris Mannix, der hævder at være byens nye sherif. De mister orienteringen i snestormen og søger ly hos ‘Minnies Herreekvipering’, der ligger i et bjergpas og er et velkendt stop for diligencer.

Ved ankomsten bydes de ikke velkommen af ejeren, men mødes af fire ukendte ansigter. Bob, der passer Minnies forretning, mens hun besøger sin mor, er offer for et hold up udført af Red Rocks bøddel, Oswaldo Mobray, cowboyen Joe Gage og General Sanford Smithers. Mens stormen tiltager i styrke og lukker bjergpasset, indser de otte rejsende, at de måske ikke når frem til Red Rock alligevel.

Her er detaljebeskrivelserne af de hadefulde otte:

John Ruth (Kurt Russell) er en gemen satan af en dusørjæger og på vej til Red Rock med sin morderiske fange på slæb.

Major Marquis Warren (Samuel L. Jackson) er eks-officer, men stadig hurtig på aftrækkeren. Han gemmer på en del hemmeligheder og bor nu i bjergene i Wyoming.

Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) er en berygtet kriminel, der nu er fange hos dusørjægeren John Ruth. Hun er lovløs, rasende og kan tygge sig gennem lænker for at tæve dig med dem bagefter.

Joe Gage (Michael Madsen) er en klassisk cowboy med en halsklud ligeså beskidt som hans smørrede grin. Han er gidsel i Minnies Herreekviperingsbutik, da de andre ankommer.

Oswaldo Mobrav (Tim Roth) er britisk og velklædt og påstår at være den nye bøddel i Red Rock.

Chris Mannix (Walton Goggins) er sydlænding, men er flyttet vestpå og hævder nu at være Red Rocks nye sherif. Men alle i en Western ved bedre end at stole på en mand med en sort hat.

General Sanford Smithers (Bruce Dern) er tidligere general og fortrækker ikke en mine før det er tid til at trække en pistol.

Bob ‘The Mexican’ (Demian Bichir) er klædt i en gigantisk pelsjakke og bærer af et ligeså stort fuldskæg. Han har taget over for Minnie, der er bortrejst for at besøge sin mor.

”The Hateful Eight” får verdenspremiere på Toronto filmfestival senere på året.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 PJP 8 år siden

Tim Roth<3 Han skal være med i mange flere film!
Gravatar

#2 smolinsk 8 år siden

PJP (1) skrev:
Tim Roth<3 Han skal være med i mange flere film!


Nej tak og tag gerne Michael madsen med

Skriv ny kommentar: