Instruktør Joseph Kosinski siger, at ‘F1’ er den ‘næste generation’ efter ‘Top Gun: Maverick’

Denne morgen fik vi første glimt af den kommende racerløbsdrama ‘F1.’

Brad Pitt spiller en tidligere racerkører, som bliver lokket tilbage til Formel 1-banen for at arbejde med en yngre holdkammerat, spillet af Damson Idris. ‘F1’ er optaget under rigtige Grand Prix-løb med virkelige kørere og skuespillere bag rattet. Kosinski delte udfordringerne ved denne produktion i et interview med Deadline.

“Vi har Brad og Damson til faktisk at køre bilerne, hvilket er ret spektakulært, men logistikken er ulig noget, jeg har gjort før,” sagde Kosinski. “Vi optager ved de rigtige Grand Prix-løb og arbejder i meget stramme tidsvinduer.”

Formel 1-medlemmer som Lewis Hamilton og Mercedes’ CEO, Toto Wolff, arbejdede sammen med Kosinski for at skabe en bil, der ligner en Formel 1-bil, men som skuespillerne kan håndtere. Resultatet blev et Formel 2-chassis med en specialbygget krop og 15 kameramonteringer.

“Det er næste generation af, hvad vi gjorde på ‘Top Gun’,” sagde Kosinski. “Nu har vi realtidskontrol af pan og fokusering, mens vi skyder.”

Udover Pitt og Idris medvirker Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia og Samson Kayo også i filmen.

‘F1’ har premiere i biograferne den 27. juni 2025.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: