AICN har fået fat på den nye teaser-plakat til DreamWorks’ stort opsatte filmatisering af “Transformers”. På siden kan man ved at klikke på plakaten, der viser et Decepticon-øje, blive ført videre til filmens officielle hjemmeside, der har fået nyt flot teaser-design – og en nedtælling til når teaser-traileren afsløres.

Filmen om de stridende kæmperobotter, produceres af Steven Spielberg og har Michael Bay bag kameraet. På rollelisten finder man bl.a. Shia LaBeouf, Megan Fox, Jon Voight, Bernie Mac, Tyrese Gibson, Rachael Taylor og Kevin Dunn.

Det er deres krig, men vores verden, når “Transformers” lader slaget stå i biografer fra 4. juli, 2007.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 nostromo 13 år siden

This is going to be awesome!!!!

It may have shitty story, but ultimately it is going to have giant robots, battling out peace once and for all...

Cannot wait...
Girl: It said my cookies aren't turned on? What am I supposed to do, pour some milk on myself and show them my tits?
Gravatar

#2 Outbound Sith 13 år siden

For en gangs skyld må jeg give nostromo ret! Til helvede med den sammenhængende historie og det gode skuespil. Bare giv mig kæmpe transformerende robotter og ting, der sprænger i luften, så er jeg glad!

Michael Bay er den perfekte instruktør det denne hovedløse popcorns-film!
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#3 hey now 13 år siden

Jeg må da indrømme, at jeg både håber på en god historie og selvfølgelig også en masse god action. Den action-prægede del af filmen vil komme til at stå endnu stærkere, hvis der er noget substans og dybde i handlingen.
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#4 thomas040 13 år siden

lad os håbe at mr spielberg kan influere mr bay i en lidt mere substans-agtig retning... men uanset hvad... så bliver det her for stort... det har jeg ventet på siden jeg var 8 år gammel...!!!!

fuck det bliver fedt....! han må gerne lave den rigtig lang så der er plads til personerne og deres udvikling, og så skal han bare gå AMOK i robotter der tæsker hinanden for vildt!

kan ikke vente!
Failure is a zero out.
Gravatar

#5 erikjust 13 år siden

der er jeg uenig endog meget uenig, jeg mener at historien, deres udsende, deres personlighed og voice actors er lige så vigtigt hvis ikke vigtigere en end masse hjenetomme effekter. Lad mig samligne det med X-Men prøv og forstil jer wolverine spillet af George Clooney og han på absolut ingen måder minder om den wolverine vi kender.
Ja filmen er proppet med fede effekter, men alt andet er noget hø og passer på ingen måde ind nogen steder i X-men universet.

Fans ville hade filmen og filmen ville blive middelmådig og den ville aldrig ha kommet videre end den første som hurtig ville blive glemt.

Transformers er på alle måder lige så vigtig som X-Men er og har fortjent en lige så stor trofasthed over for detaljerne som X-men, Spider-Man og Batman gjorde.

I må forstå at en film på det her budget er noget fans har tigget om i næsten 20 år, hvor de enlig har holdt Transformers i live ved og købe tegneserierne legetøjet videoerne og alt muligt andet, men selv om det er en god nyhed at de laver en Transformer film med et kæmpe budget vil ingen fans se en film der på ingen måde er loyal overfor det univers den er baseret på.

Gravatar

#6 thomas040 13 år siden

tror ikke at spielberg ville producere noget som han ikke kunne stå inde for... kig på de film han har produceret, og så vil i se hvad jeg mener... det er klasse...
Failure is a zero out.
Gravatar

#7 erikjust 13 år siden

host host War of the worlds, en slem omgang bras host

nok derfor de har et så stort cast inde omkring det her.
Gravatar

#8 elwood 13 år siden

#7

Lyden sparkede dog max r..
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#9 Kram 13 år siden

Filmen kan måske blive god, men har aldrig personligt været glad for tegneserier (er heller ikke fan af spiderman, xmen osv). Så vil tillade mig at være skeptisk.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?

Skriv ny kommentar: