Columbia Pictures har offentliggjort en teaser-trailer til David Finchers “The Social Network”, der kan ses i danske biografer 14. oktober. Der er dog vitterligt tale om en teaser i bogstaveligste forstand.

Se traileren her.

Filmen fokuserer på udviklingen af Facebook – det populære sociale medie, der blev skabt i 2004 på Harvard universitetet – og hvordan Facebooks succes ændrede livet for de tre kammerater, der skabte det.

Se også: Bliv fan af Filmz på Facebook!Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 filmz-jonasgr 12 år siden

Jeg synes den fungerer rigtig godt som teaser. Den vækker min interesse og opsummerer kort, hvad det er vi kan forvente af indhold uden at spoile noget som helst. Det bliver en film om skaberne af Facebook og, som nyheden beskriver, hvorledes der succes ændrede deres liv for altid - på godt men så sandelig også på ondt.

Med Aaron Sorkin skulle den også indeholde en række morsomme passager.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#2 filmz-ab 12 år siden

jeg er stadig ikke overbevist, men lad os da få en trailer..
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#3 kasper0204 12 år siden

Jeg er heller ikke overbevist. Det lugter for meget af noget typisk amerikansk/Hollywood overdramatiseret lal. Især med netop sådan et halv-tamt tema, så virker det bare endnu mere overdramatiseret.

Lyder i øvrigt skørt som ham et stykke inde siger 'Facebook' på - to gange. Med den ekstremt stærke k-udtale.

EDIT: Og da Jesse Eisenberg toner frem på en uhh-exciiiting agtig måde, så falder det hele bare til jorden. Han er jo kendetegnet på en fjollet klovn. For mig kunne de lige så godt havde skrevet teksten 'JOKE!' hen over hans ansigt, efterfulgt af en munter/got yaah melodi.

EDIT 2: Efter teaseren har jeg en følelse af, at dette projekt har potentiale til at blive et ganske normalt, typisk og mainstream drama spyttet ud fra Hollywood - pakket ind i en succes (læs: Facebook), som forhåbentlig trækker endnu flere i biografen. Det trick har vi jo set flere gange før.
Gravatar

#4 Lard Hanson 12 år siden

kasper0204 (3) skrev:
Lyder i øvrigt skørt som ham et stykke inde siger 'Facebook' på - to gange. Med den ekstremt stærke k-udtale.

Det synes du nok kun, fordi vi på dansk ikke bruger det fonetiske k, men et aspireret g, eller sådan noget. Det er ved at være et par år siden jeg læste lingvistik på uni. Det samme gælder t (aspireret d med noget tryk på, vist nok. Jeg kan sgu ikke huske det længere).

OT: Jeg håber filmen bliver lidt a la Pirates of Silicon Valley eller The First Million Is The Hardest. Men det er jo ved at være nogle gamle film.
Gravatar

#5 kasper0204 12 år siden

#4 Sandt. Det havde jeg også i tankerne, og jeg måtte også lige udtale 'Facebook' højt for mig selv. Jeg kender- og omgås dog flere amerikanere, der sagtens kan udtale 'Facebook' med en mere blød k-udtale, i stedet for FacebooQ-eksemplet i teaseren.

Men okay - sprog varierer, og det er heller ikke forkert - det lyder bare sjovt, og irriterede mig lidt, da jeg hørte det :o)
Gravatar

#6 amadoR 12 år siden

jeg er stadig ikke overbevist, men lad os da få en trailer..


..Well that's just like your opinion man!
Gravatar

#7 misuma 12 år siden

Facebugger interesserer mig ikke voldsomt, men ender nok med at se filmen alligevel...det er trods alt David Fincher.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#8 NP 12 år siden

#3: Mht. Jesse Eisenberg så er det jo ikke tilfældigt, at det hedder skuespil. Folk behøver jo ikke evindligt spille den samme rolle.

Ellers er det en fin lille teaser. Selvom de nu godt kunne have klippet en ordentlig trailer, da filmen ifølge rygter jo er helt færdig. Men der er jo selvfølgelig lang tid til oktober.

Nu ved jeg jo ikke, hvormeget I andre ved om tilblivelsen af Facebook, men det er en ganske spændende historie med massere af løgn og bedrag.
Desuden er det da ret morsomt, at Fincher har castet Justin Timberlake i rollen som den nørd, alle de andre nørder gerne vil være.
Gravatar

#9 filmzkim 12 år siden

#7 Lige mine ord :)
Gravatar

#10 Hr_sol 12 år siden

Jeg synes det virker som en dårlig tv-film

Skriv ny kommentar: