ABC har lanceret den første trailer til deres kommende femte sæson af hitserien “Lost”, der får premiere på amerikansk tv i begyndelsen af 2009.

Trailer-spottet kan ses online hos WorstPreviews, men der skal advares mod massive spoilere for dem, der endnu ikke har set seriens fjerde sæson.

Fans af J. J. Abrams’ populære spændingsserie om de forulykkede fra Oceanic Flight 815 vil få yderligere mulighed for at blive “Lost” i den kommende sæson, da den vil få en samlet spilletid på 17 timer – og ikke 16, som det tidligere var planlagt.

Det samme vil være gældende med den sjette sæson, som vil være klar i 2010.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#21 kasperfmn 13 år siden

Kan ikke forestille mig at nogen uden for tyskland skulle finde Rex god. Har set mange serier i tidens løb, men må nok konstatere at Rex sidder flot på første pladsen som den absolut dårligste.

Mht. Lost så er det ikke lige min smag, samme gælder for Prison Break og lignende serier.
Gravatar

#22 zamm- 13 år siden

Af hvad jeg har sejlet af erfaringer med folk der ikke har set "Lost" er at de altid siger det samme: "Det handler om nogle folk der styrter ned på en øde ø!" - hvorefter det viser sig for den enkelte efter de har set nogle afsnit at det faktisk er meget mere spændende og kompliceret. Jeg var endda en af dem der havde dette synspunkt.
For jeg syntes at "Lost" er en af de mest intelligente serier der nogensinde er blevet lavet og for ikke at tale om at man føler med hver enkelt karakter der optræder i serien, pånær visse undtagelser hvilket er en smagssag :). Men spændingen er også helt i top og den konkurrerer og vinder med længder over 24 Timer selvom den serie også er utrolig spændende, omend lidt urealistisk.

Men jeg kan kun sige at jeg glæder mig!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#23 Slettet Bruger [4056173212] 13 år siden

# 16: Jeg synes da både 3. og 4. sæson har besvaret en masse af de større spørgsmål:o)
Gravatar

#24 filmz-clozeit 13 år siden

Jeg mener at have hørt at Lost season 5 har airdate d 1/1-09 og ikke først til februar.. har dog ikke lige en kilde pt. men se hvad I kan finde ud af.

Mht. traileren:

Det lover virkelig for en fed sæson. Jeg har været vild med alle de foregående, pånær den første halvdel af sæson 3. At serien har taget en mere urealistisk drejning gør mig intet. Heller ikke det faktum at der hele tiden er flere spørgsmål end svar nager mig, da jeg håber serien vil slutte med en masse spørgsmål. På den måde er der lidt at fundere over, og måske en film så ville være ekstra relevant.

-----------Possible spoiler!!!----------------


Vi ser Juliet graver jord væk fra indgangen til en hatch(SWAN any1?). Kunne dette ikke tyde på at øen er gået tilbage i tiden. Måske vi får Kelvin og Radzinsky at se dernede, I pray to god!

Er dog lidt bange for at det bliver kedeligt at se hvordan de kommer tilbage til øen. Jeg vil hellere se hvad der foregår på selve øen :)
Gravatar

#25 loki 13 år siden

Jeg så sæson 3 og 4 samlet i løbet af 10 dage, og det var da kun fordi der ikke rigtigt var andet der kunne underholde mig.

Lost-konceptet er dybt frustrerende at følge med som en løbende serie, da hvert afsnit aldrig rigtig kommer nogen steder. Man kan sagtens lave en serie med et altoverskyggende grund-komplot uden at pine seeren på denne måde.

Men de fleste her er sikkert uenige. So be it.

(Ja jeg skal nok for set sæson 5, men jeg starter først når det andet-sidste afsnit bliver aired.)
www.peakoil.dk
Gravatar

#26 Wrangque 13 år siden

#24 Jeg kan til dels godt følge dig. Har også altrid været til skeptisk overfor at de skulle spille væk fra øen og at showet skulle udvilke sig til et hvilket som helst andet drama show. (Idet øen og dens mytologi er en stor del af hvad fascinerer mig ved showet :D ) Men er glad for hvordan det har udviklet sig og især at de syntes at være NØD TIL at vende tilbage :D Yaay.
Gravatar

#27 justjakob 13 år siden

fandme svært at la vær og se den trailer. har det med at falde for fristelsen.. men har ikke set 4 sæson endnu, så venter MEGET utålmodigt til den bliver tilgængelig på nettet med dansk cover. heldigvis lige op til min fødselsdag :D

men ja, jeg glæder mig både til sæson 4 og 5. jeg har været fanget af serien siden første afsnit af sæson 1, så selvfølgelig skal både sæson 4 og 5 også ejes, ses og studeres på dvd :) serien er simpelthen genialt lavet. og elsker den slags serier, lidt ala prison break og vanished som kørte på tv3/3+ en periode. konstant spænding og intensitet :)
can't wait!
Gravatar

#28 icetea 13 år siden

#11 Troll
Gravatar

#29 filmz-Jørgensen83 13 år siden

Jeg glæder mig rigtig meget, bedste serie ever!!

Skriv ny kommentar: