Den danske succesfranchise om Anja og Viktor og deres kvaler med den svære kærlighed finder nu vej til USA, hvor den første film i serien – “Kærlighed ved første hik” – skal genindspilles. Det skriver BT.dk.

Filmen, der får titlen “Love at First Hiccup”, vil have de unge skuespillere Scout Taylor-Compton og Devon Werkheiser i hovedrollerne som Anya og Victor.

Ligesom i den danske version omhandler filmen Victor, som forelsker sig håbløst i den to år ældre Anya, der kommer fra de højere sociale lag og er kæreste med den rige Peter.

Det forventes, at “Love at First Hiccup”, der har et beskedent budget efter amerikanske forhold på 2,4 mio. dollars, vil få premiere til næste år.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#1 -sippo- 13 år siden

Okay, er det ikke bare at erklære Hollywood total fallit.
Gravatar

#2 lasse78 13 år siden

Nej, for en ting som HW er god til, er at parfymere en stinkende bæ ;)

Mener den første film var ret sød, har glemt om jeg overhovedet har set den.
http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#3 Wrangque 13 år siden

I guess then første virkede, men nu bliver de altså desperate.
Gravatar

#4 Kruse 13 år siden

Haha, lige når man gik og troede at den franchise ikke kunne malkes mere :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 thomas040 13 år siden

Det er Regner Grasten selv der malker den. Han producerer den selv .. !!! så det er sådan set ikke en hollywood produktion... det er bare en grasten produktion i hollywood....Arrgh!
Failure is a zero out.
Gravatar

#6 filmz-vassago 13 år siden

De er faktisk i gang med den 8. produktionsdag derovre, og forventer at være færdig inden udgangen af november. Lynindspilning må man sige - men det kan vel heller ikke tage mange timer at skrue sammen.

Jeg vil nu tilstå, at jeg fandt den første film seværdig, men stod af efter den første af fortsættelserne. Det kunne måske godt have været holdbart, bare ærgerligt at det ikke rigtig er nogle navne der rykker, faren fra "Beverly Hills 90210", wh00pti whuuu, så ved man da hvor næste års Oscar lander... Ray Wise er også med i castet, det står så ikke på IMDb?
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#7 filmz-Bruce 13 år siden

Uha, først Bush, så finanskrisen og nu snart børskrak. Og så tilsidst ... nådestødet, defileringen ... penetreringen!!! Vi vil nok se vælgerne flygte mod McCain nu og flere bankkrak!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 sovsekande 13 år siden

Det er og bliver en lortefilm...lige til at lukke op og skide i. Hader kærlighedsfilm og romancer...den slags er for bøsser!
Gravatar

#9 filmz-vassago 13 år siden

okay, har man fået det forkerte ben ud af sengen...?
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#10 Slettet Bruger [2242516225] 13 år siden

#8: Dette er anden gang i dag, du kommer med en bemærkning til en af nyhederne, der kan betragtes som homofobisk. Flot!

Tsk.

For lige at kommentere nyheden lyder det hele dog rimelig tamt. Den første kan vel ses, selvom den overhovedet ikke er prangende, men serien er helt klart blevet trukket i langdrag. Men så længe der er penge i det...

Skriv ny kommentar: