Som vi skrev igår, så har den Michael Bay-producerede ”Teenage Mutant Ninja Turtles” klaret sig godt i de amerikanske biografer den forgangne weekend.

Se også: Filmplakaten til “Turtles” trukket tilbage efter 11. september-bommert.

Så godt faktisk, at produktionsselskaberne bag – Paramount Pictures, Nickelodeon og Platinum Dunes – har annonceret, at en fortsættelse til filmen får premiere i USA den 6. juni 2016.

”Det var en udfordrende opgave at genstarte Turtles med en ny film, da vi selv er fans og følte et stort ansvar for at sikre os, at publikum fik en god oplevelse. Resultatet overgik vores forventninger, og reaktionerne har været fantastiske. Det gør det bare endnu sjovere at fortsætte historien,” siger Adam Goodman, præsident for Paramounts Film Group.

Om “Teenage Mutant Ninja Turtles” også tager Danmark med storm, bliver vi klogere på, når filmen får premiere den 4. september.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Kyllingebenet 7 år siden

"Reaktionerne har været fantastiske"... den filmer da kun blevet nedsablet siden den blev annoncere, og har samtidig modtaget en del ringe anmeldelser. Men hey, lortet tjener jo penge = fantastisk reaktion.
Mental striptease..
Gravatar

#2 Kviesgaard 7 år siden

#1

Og de grønne sedler er det grønne lys til, at producere mere af samme skuffe. "Fansene" er jo ellevilde med skidtet, eller?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: