John David Washington ville sige ja tak til rollen som Reed Richards i en ny “Fantastic Four”.

Han er aktuelt hovedrolle-stjernen i Christopher Nolans “Tenet”. Men hvad derefter for John David Washington?

Flere MCU-fans har peget på Washington som den oplagte afløser for afdøde Chadwick Boseman i “Black Panther”, men skuespilleren afviser på forhånd ingen roller – slet ikke fra Marvel Studios.

Under et interview blev John David Washington spurgt, hvad han ville svare, hvis MCU-chef Kevin Feige tilbød ham rollen som Reed Richards – også kendt som Mister Fantastic – i fremtidens Marvel Cinematic Universe:

”Jeg ville sige: ‘Jamen tak, fordi I ville se mig, tak for dette møde. Hvor skriver jeg under?'” siger John David Washington til Nerd Reactor.

Læs også ‘Marvel har måske sat gang i “Fantastic Four” – her er beviset‘.

“Fantastic Four”-franchisen blev en del af Marvel Studios efter Disney-opkøbet af Fox.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 FlushNorris 1 år siden

Dejligt balanceret i forhold til at både Mike Henry og Hank Azaria er blevet forhindret i at lægge stemmer til henholdsvis Family guy's Cleveland og The Simpsons's Carl....alene pga deres helt forkerte hudfarve.

For vi er enige i at Reed Richards altid har været en hvid karakter, ik?
Gravatar

#2 The one is back 1 år siden

ikke nå han har få sol
Gravatar

#3 Star Trek fever 1 år siden

FlushNorris (1) skrev:
Dejligt balanceret i forhold til at både Mike Henry og Hank Azaria er blevet forhindret i at lægge stemmer til henholdsvis Family guy's Cleveland og The Simpsons's Carl....alene pga deres helt forkerte hudfarve.

For vi er enige i at Reed Richards altid har været en hvid karakter, ik?


Jo. Men blackwashing er ok. Det er den anden vej rundt der er racistisk
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 BlackJesus 1 år siden

Star Trek du ved godt hvad det handler om. Det der sker meget nu er jo en form for kompensation for al den racisme der har været før. Ikke fordi jeg er enig i kompensations roller osv.

Men din og det er så synd for mig som hvid mand, er godt nok trættende.
Gravatar

#5 Ronnie Barnhardt 1 år siden

Set fra helikopteren, så er det jo fjollet. Det hele. Og skal man være fræk, kunne man så forestille sig mr. fantastic som asiatisk? Opfind nye karakterer... det er bedre. At ændre farven på en karakter virker nærmest mere racistisk, selvom hensigten er det modsatte.
Gravatar

#6 Dalgaard 1 år siden

Åndssvagt igen igen.
Gravatar

#7 Johnny42 1 år siden

Nå ja, det giver da mere mening end Sue og Johnny Storm ikke er blodsbeslægtede og har forskellig hudfarve. Men ro på nu. Han får stillet et spørgsmål og svarer at han er interesseret, hvis han bliver kontaktet af Marvel. Det er ikke engang et rygte og der er umiddelbart intet der indikerer at det er i den retning de går.
Gravatar

#8 Bachone 1 år siden

suk...
Gravatar

#9 BlackJesus 1 år siden

Johnny du rammer hovedet på sømmet! At folk kan reagere så kraftigt på en ikke nyhed er utroligt.

Gravatar

#10 Ronnie Barnhardt 1 år siden

Folk reagerer ikke kun på denne ikke-nyhed, men hele tendensen. Inklusiv mig selv.

Skriv ny kommentar: