“Fargo”- og “Legion”-skaber Noah Hawley kommenterer droppet “Alien”-serie.

Han har været på tale til at stå bag den næste “Star Trek”-film, men den plan er droppet.

Nu vedstår Noah Hawley, at han også har arbejdet på en idé til en “Alien”-serie til Fox før Disney-overtagelsen i 2019.

Serien er dog som minimum sat på pause – formentlig helt kasseret – efter Disney-overtagelsen af Fox. Derfor kan Hawley nu åbne lidt om idéen til serien:

”Det ville være interessant, hvis man kunne udvide. Hvis du laver noget til tv, så har du 10 timer. Selv hvis du har to timer med action, så har du stadig otte timer tilbage. Så hvad handler serien om? Det var det, jeg forsøgte at tale med dem om,” sig Hawley til Observer.

Noah Hawley ville benytte strategien fra superhelte-serien “Legion”, der først fokuserede på det menneskelige drama, derefter superhelte-elementet:

”Lad os fjerne aliens fra serien. Hvad handler serien om? Hvad er temaerne, hvem er karaktererne, og hvad er det menneskelige drama? Derefter tilføjer vi igen aliens, og vi siger: ‘Dette er fremragende. Ikke alene er der fremragende menneskeligt drama, men der er aliens!’.”

Læs også ‘Marvel overtager Alien og Predator – mulighed for crossover med Avengers‘.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 ccbj 2 år siden

Jeg gad godt at se en Alien serie ala The Mandalorian. Gå i en helt ny retning i universet. Men så vidt jeg har hørt så, har Alien ikke top prioritet hos Disney koncernen. Skal alt virkelig gøres børnevenligt? :-/
Gravatar

#2 Ryder666 2 år siden

Er umiddelbart kun interesseret i en Alien-serie,
hvis censuren bliver TV-MA.

Det univers, var ikke skabt til at være børnevenlig. Selv, hvis den i seriens verden, bliver TV-14, er censuren for lav.

Det gik ikke skide godt for AVP 1 med PG-13 RATING. Dog heller ikke for AVP 2 med R-RATING men den havde dog mere kant og dynamik end AVP 1.
Gravatar

#3 HighFlyer15 2 år siden

En Alien serie skal helt sikkert op på samme rating som Lovecraft Country og The Boys. Der skal være plads til at det bliver gory uden at det skal fylde hele serien.

Noah har dog den helt rigtige ide vdr. karakter opbygning. Fjern alt hvad der handler om Aliens og skriv for fanden nogle karaktere vi gider at se på. Der har intet godt være i de seneste Aliens forsøg. Alle er folk vi glædeligt glemmer eller ser dø horribelt.
Gravatar

#4 Einherje 2 år siden

#3

100% this. Karakteropbygning i de seneste forsøg har ladet omtrent alt tilbage at ønske.

Skriv ny kommentar: