Warner Bros. har udsendt den nye trailer til den ventede “Terminator Salvation”, der instrueres af McG og har Christian Bale i hovedrollen som modstandslederen John Connor. Traileren kan ses her, hvor man også kan finde link til traileren i HD.

“Terminator Salvation”, der bygger videre på det futuristiske verdensscenarie i “Terminator”-sagaen, udspiller sig i det postapokalyptiske 2018 og følger den nu voksne John Connor – manden, hvis skæbne det er at lede menneskehedens modstandsbevægelse mod Skynet og dens hær af terminators.

Men den fremtid, som Connor har troet på siden barnsben, bliver delvist ændret, da han møder den mystiske Marcus (Sam Worthington), hvis sidste minder er fra fængslets dødscelle.

Connor må beslutte, hvorvidt Marcus er blevet sendt fra fremtiden eller reddet fra fortiden. Da Skynet forbereder sin endegyldige nedslagtning af de tilbageværende mennesker, begiver både Connor og Marcus sig ud på en rejse, der fører dem dybt ned i Skynets funktioner, hvor de afslører en gruopvækkende hemmelighed bag den mulige udslettelse af menneskeheden.

“Terminator Salvation” får dansk premiere 5. juni.


Vis kommentarer (62)
Gravatar

#11 Highland Park 11 år siden

Bortset fra at jeg synes, at det lille klip, hvori Connor træder ned på jorden fra helikopteren og eliminerer en terminator, ikke er overbevisende udført (terminatoren bevæger sig stort set ikke, og man ser intet tegn på at den "dør" - kedelig effekt eller rettere; mangel på samme), så har denne trailer da vækket min interesse i højere grad end den forrige - måske netop fordi mere af handlingen afsløres.
Hele problematikken omkring menneske-terminator-hybriden er vældig interessant, såfremt den bliver taget alvorligt og rummer bare et minimum af stof til eftertanke.

Og så vidste jeg ikke, at Bryce Dallas Howard er med i filmen.
Bale virker også mere intens og overbevisende i denne trailer. Måske er der håb endnu. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#12 The Insider 11 år siden

Did somebody say BATTLESTAR GALACTICA?! :-)

Men ser da udmærket ud.
War. War never changes.
Gravatar

#13 Wholsie 11 år siden

Har lige læst inde på Thearnoldfans.com at Arnold vil være at finde i den nye Terminator..
Derinde kan man blandt andet læse at, Arnold bliver lavet i CGI, og folket bag det har sagt "it will blow you mind away". Der står således også i et interview med McG, at han har haft et møde med Schwarzenegger - Hvor han fået lov til at se filmen, og efter have set filmen og sig selv i CGI, var han vildt imponeret,og yderst tilfreds med hvordan han så ud i CGI, så tilfreds at han givet sit ja til McG med at lave noget mere dialog til filmen..

Den her film bliver bare mere og mere cool.!
syntes jeg, især efter også have set traileren i dag
kan kun sige en ting og det er wauuuuuuuuuuuuuuuw..

Alt det jeg lige har beskrevet for oven kan
du finde i det her link - http://www.thearnoldfans.com/news/1421.htm
Gravatar

#14 BN 11 år siden

Der er noget 'Mad Max'-stemning over nogle af klippene, og slutningen af traileren gav mig lidt af samme fornemmelse i maven som jeg altid har under visse af scenerne fra T1 og T2. .... men det er bare en trailer - jeg vil stadig først se anmeldelserne til juni, før jeg fraviger min "historien sluttede med T2"-holdning.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#15 inflector 11 år siden

#12 heh tænkte nøjagtig det samme, da han finder ud af han ikke er et menneske. Bortset fra det, så ser traileren ganske lovende ud. God post apokalyptisk stemning, det er noget jeg holder af.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#16 filmz-FingerZ 11 år siden

Fed trailer..

Og igen igen benytter de Trent Reznor's Nine Inch Nails, som leverandør af musikken...
Altid et godt valg, som i 300 traileren....

Havde betænkninger ved McG, men der er vist action nok på drengen.. Så må vi se om han rammer med "The Characters" ... Probably not ... :)

Men skal ses.. Nåw kvæstjon abaud 1 ....
Gravatar

#17 Viking Wizard 11 år siden

Highland Park (11) skrev:
Bortset fra at jeg synes, at det lille klip, hvori Connor træder ned på jorden fra helikopteren og eliminerer en terminator, ikke er overbevisende udført (terminatoren bevæger sig stort set ikke, og man ser intet tegn på at den "dør" - kedelig effekt eller rettere; mangel på samme), så har....

Det forstår jeg slet ikke. Vil du have en maskine til at vride sig i dødskramper og skrige af smerte?
Synes det er en rigtig god trailer. Den har gjort mig yderligere spændt på filmen...
Gravatar

#18 Christian Voldborg 11 år siden

Wauw! Denne film bliver bare så god!
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#19 NightHawk 11 år siden

Synes den nye trailer her ser usansynligt cool ud og har bestemt været med til at sætte forventningerne i vejret hos mig. Tror sgu McG har godt styr på hvad han vil med sin version og skuespillet lover også rigtig godt, plus masser af flotte effekter. Ser ud til at den her del af sagaen indeholder alle ingredienser for både en intelligent og underholdende film.

"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#20 Highland Park 11 år siden

Viking Wizard (17) skrev:
Det forstår jeg slet ikke. Vil du have en maskine til at vride sig i dødskramper og skrige af smerte?

Nej. Jeg vil såmænd bare se en eller anden form for mekanisk reaktion (om det så blot er at gløden i dens øjne forsvinder).
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: