Ryan Reynolds står over for sit 12-årige selv i den kommende action-adventure-film “The Adam Project”.

“Looper”, “Avengers: Endgame”, “Back to the Future”. Tidsrejsefilm er slet ikke noget nyt fænomen, men det er ikke ofte, vi ser et team-up mellem hovedpersonens unge og ældre jeg.

Netop det er dog præmissen for instruktør Shawn Levys kommende Netflix-film “The Adam Project”. Her følger vi Ryan Reynolds som den tidsrejsende jagerpilot, Adam Reed, der styrter ned i år 2022 og slår sig sammen med sit 12-årige selv for at redde jorden fra en dyster fremtid.

Hvis filmens seneste trailer er noget at regne med, får vi et utroligt underholdende, actionfyldt og hjertevarmende tidsrejseeventyr – og det er ikke noget, man sådan lige takker nej til.

Den unge Walker Scobell får med rollen som den unge Adam sin spillefilmsdebut. Han spiller over for Mark Ruffalo, der spiller Louis Reed, faren til de to gange Adam og ‘tidsmaskinen gudfar’, som de siger i traileren.

Jennifer Garner og Zoe Saldaña, Catherine Keener og Alex Mallari Jr. runder rollelisten af.

Levy og Reynolds har tidligere arbejdet sammen på sidste års “Free Guy”, og nu har de altså slået sig sammen igen. Den kommende film er skrevet af et forfatterteam bestående af Jonathan Tropper (“Kodachrome”), T.S. Nowlin (“The Maze Runner”) og ægteparret Jennifer Flackett og Mark Levin (“Wimbledon”).

Læs også: “Disney vil have en ‘Free Guy’-fortsættelse ifølge Ryan Reynolds”

“The Adam Project” får premiere på Netflix den 11. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: