“The Amazing Spider-Man” bliver en trilogi


Via den officielle Facebook-side til “The Amazing Spider-Man” skulle det nu være blevet slået fast, at der vil blive tale om i alt tre film.

”Så er den her endelig! ‘The Amazing Spider-Man’ er den første film i trilogien, der vil udforske, hvordan vores yndlingshelts rejse blev formet af sine forældres bortgang,” står der blandt andet.

Hvornår den tredje film i serien er skemalagt til vides endnu ikke, men indtil videre skulle 2’eren være klar i biograferne herhjemme 2. maj 2014.

“The Amazing Spider-Man” havde premiere i tirsdags, hvor den fik 4 stjerner af Filmz’ anmelder Nadia Parbo.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 Mister Marvel 9 år siden

Det er da godt :-)

Læste anmeldelserne både her inde og på IMDB , samt på wikipidia, (Læste også om handlingen, men har tavshedspligt....) , men vil sige så at jeg synes at det virker som om det er en ´´light´´-udgave af spider-man, og dette , tjaa, gør det noget???

Men jeg køber på dvd , next year.....„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#2 IK 9 år siden

Hvor er det fedt. Vender med glæde på de to næste.
Gravatar

#3 Siriak 9 år siden

Forventet, men fantastisk nyhed. Så filmen igår og nød hvert sekund af den.. Den har humor langt bedre end de tre foregående, skuespillere i en helt anden (og bedre) liga end de tre foregående og historien er langt mere personlig!
Marc Webb har virkelig lavet guld i min verden, og jeg ser gerne ham lave to mere, så der kommer noget der er Spider-Man værdig!
Gravatar

#4 Business Monkey 9 år siden

Meh, alt udgives jo alligevel i trilogier i disse dage...

[url= kunne ikke udtrykke min reaktion bedre...
Gravatar

#5 Noersterud 9 år siden

Såååååååådan!!!!

Fantastisk nyhed :) Og fantastisk reboot!
Gravatar

#6 rigborg 9 år siden

#3 Kunne ikke være mere enig :D
Gravatar

#7 Mark M 9 år siden

trekkie77 (1) skrev:
Det er da godt :-)

Læste anmeldelserne både her inde og på IMDB , samt på wikipidia, (Læste også om handlingen, men har tavshedspligt....) , men vil sige så at jeg synes at det virker som om det er en ´´light´´-udgave af spider-man, og dette , tjaa, gør det noget???

Men jeg køber på dvd , next year.....jeg så den i går og jeg vil sige at hvis du sammenligner denne her med Tobeys så er Tobeys en light udgave - den her udgave synes jeg er rimelig mørk

Og jeg kan faktisk lide den så meget at jeg ikke har noget imod den

Min lillebror siger at eftersom historierne om Paralel-univers dukkede op i serien kan den her udgave faktisk godt godtages
Gravatar

#8 Stilund 9 år siden

Ja, den nye er helt klart den bedste Spider-man film der er lavet, især pga. Garfields udgave. Fed nyhed!!
Gravatar

#9 Christopher_P 9 år siden

Jeg glæder mig skam også til mere. Den nye Spiderman har for mig meget mere af charmen/stemningen fra de tegneserier jeg husker fra 80-90'erne. Det er lidt mere mørkt end Tobey's og viser efter min mening Spidey's karakter udvikling bedre fra zero to hero , omend jeg ikke helt var glad ved at den unge PP allerede var en som forsvarede andre inden han fik kræfter, men okay ellers ville det tage mange film inden de fik vist hele karakterudviklingen fra fysiknørd som er sky og genert til bare nogenlunde selvsikker som tør tale med f.eks. Gwen. Samtidigt har sidekarakterene nogen flere nuancer.

Men var skuffet over Marvel ekstra scenen efter teksten.

Gravatar

#10 andr3h 9 år siden

#9 - Jeg læste et interview med instruktøren i Euroman, som fortalte, at han havde valgt at PP skulle passe til en ny generation, og at dette bl.a. kom til udtryk ved, at PP selv fravalgte sin sociale omgangskreds i stedet for at blive presset og mobbet. Som følge af at han mistede sine forældre :) Glæder mig til at se filmen.

Skriv ny kommentar: