Før “The Avengers” indtog biograferne var der i en kort periode rygter om, at Spider-Man ville have en cameo i filmen, på trods af at filmrettighederne er hos Sony og ikke Marvel. Som bekendt blev den cameo dog ikke til noget, men den var dog tæt på at ske – til dels.

Se også: Medvirker Spider-Man i “The Avengers”?

Meningen var aldrig at lade selve Spider-Man dukke op, men derimod hentyde til eksistensen af Spider-Man-universet i form af at inkludere Oscorp Industries-højhuset i New York-settet.

Aftalen mellem de to studier var faktisk på plads om at gøre dette, men aftalen var desværre lavet for sent, da filmens CGI på dette tidspunkt var færdiggjort uden mulighed for at lave ændringer i tide for premieren.

Marvel og Sony lægger dog nu op til, at Spider-Man i stedet kan komme til at medvirke i “The Avengers 2”. Endnu er intet på plads, men begge parter er interesseret i mulighederne for et samarbejde, der gerne skulle kunne gavne begge superheltefranchises.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Hive 10 år siden

Marvel og Sony lægger dog nu op til, at Spider-Man i stedet kan komme til at medvirke i "The Avengers 2". skrev:


Skal vi se bort fra, at kilden til denne nyhed rent faktisk siger, at de snakkede om at det *ikke* ville være muligt, fra et forretningssynspunkt, at dele karakterer... og at det tætteste vi kommer på at have Spider-Man in The Avengers netop vil være f.eks. en delt bygning?

Ingen grund til at få folks forhåbninger unødvendigt op...
Gravatar

#2 David Munch 10 år siden

Hive (1) skrev:
Ingen grund til at få folks forhåbninger unødvendigt op...

Man skal vidst VIRKELIG være fan for at få en hard-on, bare fordi der er en ekstra bygning i baggrunden med et logo på..
Gravatar

#3 Snyltetast 10 år siden

Jeg håber virkelig, Spider-Man kommer med i den næste The Avengers. Kunne være superfedt!!
Gravatar

#4 Goon 10 år siden

Hvornår kommer Superman og Darkwing Duck med?
Gravatar

#5 frz 10 år siden

#4 Dejligt at du lige kan trolle tråden - hvad skulle man dog gøre på Internettet uden random trolling?

Rant a side - så havde jeg personligt syntes det ville have fedt med en Oscorp bygning i Skylinen. Et lille easter egg, jeg ville have elsket at have opdaget.
Gravatar

#6 Hive 10 år siden

#2

Nu var det jo heller ikke bygningen jeg referede til mht. forventninger - men det faktum, at nyheden her på filmz får det til at lyde som om, at selve Spider-Man måske kommer med i The Avengers 2. Hvilket jo på ingen måde er på tale, og endda bliver skudt ned i artiklen som nyheden henter fra.
Gravatar

#7 Marco 10 år siden

Helst kun Tobey Maguire i Avengers 2 end Andrew Garfield. :-)
Gravatar

#8 MOVIE1000 10 år siden

Spider-man i The Avengers nej tak. En ekstra bygning i new york, kun hvis den bliver smadret :)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: