I et interview med Radio Times Magazine har skuespillerinden Jenny Agutter muligvis talt over sig mht. en cameo i den kommende superheltefilm “The Avengers”.

Se også: ”The Avengers” fokuserer hovedsageligt på Captain America.

Agutter, som er kendt for at medvirke i film som “Flugten fra Fremtiden” og “En amerikansk Varulv i London”, taler bl.a. i interviewet om, hvordan det var at vende tilbage til film bestående af så store set som “The Avengers”, og hvordan pladsen omkring optagelserne er fyldt med stjernernes trailere – bl.a. dem tilhørende Iron Man og Spider-Man.

Om, Agutter derved har afsløret Spider-Mans medvirken i filmen, eller om hun har sagt forkert, vides ikke, men rygtet skal nok tages med et gran salt. På trods af at både Spider-Man samt The Avengers-holdet er Marvel-figurer, så bliver de to kommende filmatiseringer distribueret af separate filmstudier – Columbia Pictures for “The Amazing Spider-Man” og Walt Disney Pictures for “The Avengers”.

Rundt omkring på internettet har der dog været spekuleret i, at Columbia kunne have indgået en aftale om at lade Spider-Man have en cameo for at bruge det som marketing for deres egen film, der har premiere en måneds tid efter “The Avengers”.

Svaret får vi senest, når “The Avengers” indtager de danske biografer 26. april. “The Amazing Spider-Man” kommer derefter svingende 3 juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (61)
Gravatar

#1 Frederik 10 år siden

Hvis det var så stor en hemmelighed, hvorfor så stille en kæmpe trailer op med navnet på? Virker lidt idiotisk :)


Desuden har Andrew Garfield været tilbage da der har været reshoots på "The Amazing Spider-Man" - det kan sagtens bare være optagelser til separate film.
Gravatar

#2 JokerzReality 10 år siden

Jeg tror hun har talt forkert... Derudover så er Lasse-E den sejeste person i verden!!
Gravatar

#3 Alex- 10 år siden

Gud nej. Jeg kan ikke på nogen måde se hvordan det kunne være smart at have ham med. Nick Fury (eller anden) kunne måske nævne Spiderman kort i en samtale om mulige fremtidige medlemmer af Avengers. Det vil i hvert fald være at skyde sig selv i foden at have ham med i action. I do not approve.
Gravatar

#4 Bruno 10 år siden

AlexMilo (3) skrev:
Det vil i hvert fald være at skyde sig selv i foden at have ham med i action. I do not approve.

Den må du lige forklare - ikke at det sker, men hvordan skulle det være at skyde sig selv i foden?
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#5 Hr. Nielsen 10 år siden

Frederik (1) skrev:
hvorfor så stille en kæmpe trailer op med navnet på?
Det står der nu heller ikke, at hun har sagt:)AlexMilo (3) skrev:
Det vil i hvert fald være at skyde sig selv i foden at have ham med i action.
Den forstår jeg heller ikke?
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#6 fresch 10 år siden

Den nye "Spiderman" er katastrofalt dårligt castet.
Både filmens manuskript, og trailer tegner på en umådelig dårlig film, i værste Twilight stil.

Så jeg vil sige, jeg er enig i at det ville være at skyde sig selv i fode, at have denne "Spiderman" med i Avengers.
Gravatar

#7 Bruno 10 år siden

Ok, forklar "Twilight" så. Er det fordi Garfield har voks i håret?

Forfatterne har været med til bl.a. de seneste Harry Potter-film, samt den bedste Spider-Man-film af den forrige serie. Instruktøren har lavet en film, jeg endnu ikke har set, men den er åbenbart anmelderrost og vellidt af publikum, IMDb og Rotten Tomatoes understøtter dette. Emma Stone har jeg ikke det store forhold til, udover "Zombieland", men stadig.. "Twilight"? Hvor?

Er "Twilight" bare noget tilfældigt man smider ud, når man ikke kan finde noget bedre at brokke sig over?

Hvis det er fordi Peter Parker er "emo" - ja, det har han ca. 50 år, det er faktisk hvad tegneserien er bygget på: en teenager med teenageproblemer, der får fyldt endnu mere på skuldrene i form af sin onkels død og ansvaret ved at have superkræfter og de problemer er ikke forsvundet med alderen.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#8 Mister Marvel 10 år siden

så startrer bitch-fight ´ en herinde, men husk ikke smid med glas og stolene :-)

Jeg tror det er fordi spidey virker alt for drenge-røvs-agtigt, og at folk i det ganske land måske synes det er lige for main-stream-agtigt at man ti år (mener det var i 2002 ) siden spidey sidst udkom og ja historien var meget ´´batman og robin ´´ agtigt og så beslutter de sig for at lave spiderman helt forfra, endda uden noget nyt, de genstarter bare hele molevitten, og ikke engang særligt genialt, altså hvis den var lavet(og man se i de kære trailers og billeder) at dette er ikke ´´your father´s ´´spiderman og det er nok det der gør det.......

og personligt tror jeg også at mange synes (ikke kun os danskere) at det gamle team -tobey og co. - have potentiale, men nej de vælger bare at begynde forfra.

og så det med twillight , så ta og se disse film og analysere dem og prøv og drage en sammenligning med alt hvad du ser i de nuværende år og de kommende år hvordan ungdoms-film blir prdouceret, når dette er gjort, så prøv og tænk over hvorfor ´´nogle af os andre ´´ bare bruger twillight til sammenligning .....

en sætning : De kører på samme ide om og om igen..................
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#9 Collateral 10 år siden

Jeg er blevet mere og mere positiv omkring "Spider-man" reboot. Karakteren blev sgu aldrig helt hvad jeg synes jeg kendte fra tegneserier mv. i Sam Raimis film, og særligt den tredje film i dennes serie smed det hele på gulvet IMO (og nej her henviser jeg ikke til "EMO"-scenen, men bare filmen generelt). Jeg glæder mig til at se et mere seriøst take på karakteren. At det så stadig kan misse er jo hvad det er.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#10 Bruno 10 år siden

trekkie77 (8) skrev:
og så det med twillight , så ta og se disse film og analysere dem og prøv og drage en sammenligning med alt hvad du ser i de nuværende år og de kommende år hvordan ungdoms-film blir prdouceret, når dette er gjort, så prøv og tænk over hvorfor ´´nogle af os andre ´´ bare bruger twillight til sammenligning .....


Jeg har netop set de to første film i serien, derfor min undren.
Tidligere: utyske/drebble

Skriv ny kommentar: