Den irske stjerneskuespiller hviler ikke på laurbærrene på trods af stor medgang i den seneste tid.

Kort tid efter sin Oscar-nominering for bedste birolle i “The Banshess of Inisherin” er skuespiller Barry Keoghan gået i gang med at se på sin næste store rolle i en kommende genfortælling af den klassiske historie om Billy the Kid. Deadline rapporterer, at den irske skuespiller beskriver dækningen af den berygtede revolvermands historie som et passionsprojekt.

Historien om Billy the Kid er blevet fortalt flere gange før, men Keoghan er interesseret i at fortælle en mere menneskelig historie om legenden fra vesten. I stedet for hans kriminelle aktiviteter zoomer historien ind på Billys komplicerede barndom; og der er en del at tage fat på. Revolvermanden måtte hurtigt lære at klare sig selv som 15-årig efter hans mors bortgang og stedfarens opgivelse. Et år senere begik han sit første røveri, og som 18-årig var han eftersøgt for mord i Arizona.

Historien om Billy the Kid endte brutalt, efter han som 21-årig blev skudt af sheriffen Pat Garrett. Det efterfølgende ry har vokset sig større siden. Ved at trække på egne erfaringer med selvstændighed og hårde vilkår borer Keoghan ned i de tanker og følelser, som Billy oplever i forbindelse med den lovløse tilværelse. Myten er ikke i fokus; kun mennesket bag.

Har du endnu ikke set Keoghan som Joker? Så se med her: “Slettet ‘The Batman’-scene giver os den nye, creepy Joker”

Filmen bliver instrueret af Keoghans tidligere samarbejdspartner: “American Animals”-instruktøren Bart Layton. Hverken premieredato eller andre skuespillere er endnu offentliggjort.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: