Colin Farrell står inden længe over for sin egen HBO Max-serie som Batman-skurken the Penguin, og det kan meget vel blive en R-rated oplevelse.

Matt Reeves’ “The Batman” er lige om hjørnet med en dansk premiere den 3. marts. Her introduceres vi ikke kun for en helt ny Batman, nemlig Robert Pattinson, men også for Farrell som den klassiske DC-gangsterboss the Penguin.

Farrell-skurken har dog meget mere at byde på, end vi kan få at se i en enkelt film, og heldigvis betyder det, at der er en Penguin-spinoff-serie på vej hos HBO Max.

I modsætning til den PG13-ratede film, den udspringer fra, er det muligt, at den kommende serie tager brutaliteten til næste niveau. I et interview med Rotten Tomatoes har “In Bruges”-stjernen nemlig afsløret, at der er en sandsynlighed for at få et R-rated eventyr.

“Hvis vi får seks til otte timer til at lave den, tror jeg bare, at karakteren kunne være endeløst sjov og fascinerende og brutal. Jeg hører, at vi får lov til at lave en form for R-rated version, muligvis, hvilket ville fedt for at udforske den vold, som det kunne muliggøre, og det mørke, det ville tillade os at udforske.”

The Penguin-serien ville træde i fodsporene af DCEU’s første HBO Max-serie “Peacemaker”, der i den grad udnyttede sin R-rating, når det kom til sprog, vold og billeder.

Læs også: “Vi har fået vores første billede af DCEU’s Batgirl!”

Matt Reeves, der har instrueret og skrevet “The Batman”, agerer executive producer på serien, mens “Agents of S.H.I.E.L.D.”-forfatter Lauren LeFranc skriver manuskriptet.

Hvornår vi kan forvente at se den endnu titelløse Colin Farrell-serie, ved vi ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: