Vi kan allerede nu begynde at glæde os til meget mere af “The Boys”.

Vi er kun fire episoder inde i tredje sæson af Eric Kripke-serien, men det er tilsyneladende intet problem for Amazon Prime Video. Streamingtjenesten har nemlig officielt givet grønt lys til en fjerde sæson af den succesfulde superheltesatire.

Fornyelsen kommer sandsynligvis ikke som den store overraskelse, i og med at serien har været et flagskib for streamingtjenesten siden dens første sæson. Premiereweekenden på Sæson 3 har ifølge Variety tilmed tiltrukket et 234% større seertal end Sæson 1, så serien ser på ingen måde ud til at sætte farten ned endnu.

“The Boys”, der er baseret på Garth Ennis og Darick Robertsons tegneserier af samme navn, udforsker den skræmmende tanke om, hvordan verden ville se ud, hvis superhelte i virkeligheden var selvcentrerede personer med gudekomplekser og psykopatiske tendenser.

I Sæson 3 følger vi den titulære gruppe superheltemodstandere, The Boys, der – et fredeligt år efter hændelserne i Sæson 2 – får nys om et mystisk anti-superhelte-våben. Det sender dem i endnu en konflikt med Justice League-parodien The Seven, mens de leder efter den legendariske første superhelt, Soldier Boy.

Læs også: “‘The Boys’ Sæson 3-trailer er satirisk superheltegalskab på højeste niveau”

Fornyelsen betyder, at vi (hvis alle kommer helskindet igennem Sæson 3) kommer til at se Antony Starr, Karl Urban, Jack Quaid, Erin Moriarty, Chace Crawford, Karen Fukuhara, Jensen Ackles og mange flere igen, når den fjerde sæson får premiere.

Udover “The Boys”-hovedserien har vi tidligere i år fået den animerede antologiserie, “The Boys: Diabolical”, mens en superheltecollege-spinoff forventes at få premiere engang næste år.

Hvornår vi skal forvente at se “The Boys” Sæson 4, ved vi ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: