Efter “The Avengers”-instruktør Joss Whedon er kommet godt og grundig ind i varmen hos Marvel, har der været spørgsmål om, hvorvidt den succesfulde instruktør vil begynde at bringe sine venner med ind over kommende film i Marvel-universet.

Se også: Joss Whedon afslører “Guardians of the Galaxy”-instruktør.

En af Whedons seneste samarbejdspartnere, Drew Goddard, er i denne forbindelse blevet spurgt om, hvilken Marvel-karakter han godt kunne tænke sig at lave en film omkring, hvis han fik chancen.

Til dette havde Goddard ikke lige noget svar på hånden, da han egentlig generelt er vild med Marvel-universet, hvorfor han bare godt kunne tænke sig at give sig i kast med en karakter, hvor projektet føles som om, at det passer til ham.

Goddard instruerede gyseren “The Cabin in the Woods”, som han skrev i samarbejde med Whedon, der også producerede filmen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#11 simpel 9 år siden

Hive (3) skrev:
Jeg ser godt nok helst at han holder sig laaaaangt væk fra Marvel-universet. Hold da helt fast hvor var Cabin in The Woods en elendig og 100 % tåbelig omgang der mest af alt føltes som et manuskript, der var tiltænkt som et afsnit af Buffy, men blev forkastet fordi det var for idiotisk og langt ude selv til det.


Jeg er bange for du slet ikke har forstået Cabin in the Woods, hvis du synes manuset var dårligt. Den film er så meta at du ikke fatter det, og så gennemtænkt og genial.
Den er uden tvivl i min top3 so far i år.

Hvis det har interesse vil jeg gerne "oplyse" dig om hvorfor den film er så gennemtænkt genial :)
Gravatar

#12 Hive 9 år siden

Ah ja, den gode gamle klassiker: hvis en person ikke synes om en film du selv er vild med, så beskyld ham/hende for at være dum og ikke "forstå" filmen... fantastisk.
Gravatar

#13 JokerzReality 9 år siden

Jeg elskede seriøst Cabin in The Woods... Sammen med Avengers, Dark Knight Rises, The Raid Redemption og nogle andre perler jeg lige har glemt navnet på her, så finder jeg den helt klart på toppen af filmudgivelser i år.

Kan godt forstå at man ikke kan lide den, hvis man enten ikke har forstået den eller ikke er fan af 80érnes gyserfilm. Der kan så selvfølgelig være andre grunde jeg ikke forstår, men det tillægger jeg vores forskellighed, da der er mange ting som nogle mennesker gør rundt omkring i verden som jeg heller forstår en skid af :)

Jeg har også venner som ikke kan lide den, men de har ikke formået at give et godt argument til hvad de ikke kan lide, andet end at de enten forventede at den var noget andet(Hvilket ikke er filmens skyld) eller at de har noget mod selve ideen bag filmen, som f.eks hvis en person sagde at han hader Avengers, fordi det handler om overnaturlige superhelte, hvilket jo er hele pointen med filmen og ikke noget kritik punkt til selve filmen!
Gravatar

#14 Therien 9 år siden

Cabin in the woods er kanon, og sådan er det bare..
Gravatar

#15 Tarantrier 9 år siden

MetalMonstrum (9) skrev:
Cabin in the Woods er en lille perle i en lang tradition indenfor gyserkomedie-genren, hvor glimrende film som Zombieland, Drag Me to Hell, From Dusk Till Dawn og mange flere også hører til.


Fuldstændig enig! For pokker den var vild, og hvis Joss Whedon og Drew Goddard slår pjalterne sammen igen for at lave en superhelte-film... Så kan det (næsten) kun blive godt!
Remember, always be yourself. Unless you can be Batman. The be Batman.
Gravatar

#16 BabyJaneFirefly 9 år siden

Kunne personligt hverken lide Zombieland eller Drag Me To Hell (sue me!), men har snart hørt så meget godt om Cabin In The Woods at jeg nok må tjekke den ud:)

Buffy var klasse (husker dog ikke rigtigt at have set Angel), og samme var The Avengers fra Whedon's side så håber ikke CITW skuffer. Horror-komedie er slet ikke mig.
"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson
Gravatar

#17 Geekalot 9 år siden

hvordan kan man ikke elske Zombieland ?
Gravatar

#18 Mister Marvel 9 år siden

pga Emma Stone :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#19 BabyJaneFirefly 9 år siden

trekkie77 (18) skrev:
pga Emma Stone :-)


Emma Stone var faktisk det eneste jeg kunne lide ved filmen :)
"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson
Gravatar

#20 elitehater 9 år siden

simpel (11) skrev:
Jeg er bange for du slet ikke har forstået Cabin in the Woods, hvis du synes manuset var dårligt. Den film er så meta at du ikke fatter det, og så gennemtænkt og genial.
Den er uden tvivl i min top3 so far i år.

Hvis det har interesse vil jeg gerne "oplyse" dig om hvorfor den film er så gennemtænkt genial :)


Ak ja. Manglende forståelse er jo en god go-to excuse når folk synes dine favortter er lort. Strittede du korrekt med lillefingeren da du skrev den stinkende gang elefantbæ af en post?

Skriv ny kommentar: