Efter “The Avengers”-instruktør Joss Whedon er kommet godt og grundig ind i varmen hos Marvel, har der været spørgsmål om, hvorvidt den succesfulde instruktør vil begynde at bringe sine venner med ind over kommende film i Marvel-universet.

Se også: Joss Whedon afslører “Guardians of the Galaxy”-instruktør.

En af Whedons seneste samarbejdspartnere, Drew Goddard, er i denne forbindelse blevet spurgt om, hvilken Marvel-karakter han godt kunne tænke sig at lave en film omkring, hvis han fik chancen.

Til dette havde Goddard ikke lige noget svar på hånden, da han egentlig generelt er vild med Marvel-universet, hvorfor han bare godt kunne tænke sig at give sig i kast med en karakter, hvor projektet føles som om, at det passer til ham.

Goddard instruerede gyseren “The Cabin in the Woods”, som han skrev i samarbejde med Whedon, der også producerede filmen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 elitehater 9 år siden

Kunne være fedt hvis Whedon laver en formue så han kan lave noget mere Serenity/Firefly.
Gravatar

#2 Mr AC 9 år siden

Selvom jeg er vild med tanken, så må vi nok erkende at Serenity/Firefly er uigenkaldeligt dødt, ligemeget hvor meget vi nørder ønsker os det tilbage.

Til gengæld så glæder jeg mig over at der dukker flere og flere instruktører op som kender og elsker Marvel-universet.
Det jeg ser som den bedste garant for en god superheltfilm er at instruktøren tager superheltheuniverset "seriøst" samt kender figurens forhistorie fra tegneserierne... ellers så ender vi med noget i samme kvalitet som Dare Devil og Elektra.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#3 Hive 9 år siden

Jeg ser godt nok helst at han holder sig laaaaangt væk fra Marvel-universet. Hold da helt fast hvor var Cabin in The Woods en elendig og 100 % tåbelig omgang der mest af alt føltes som et manuskript, der var tiltænkt som et afsnit af Buffy, men blev forkastet fordi det var for idiotisk og langt ude selv til det.
Gravatar

#4 Mister Marvel 9 år siden

Ikke fordi jeg vil optræde som en negativ S K I D , men som mr. AC skriver så tror jeg også det er en ren og skær fanboy drøm, ik fordi jeg ikke brød mig om firefly, men personligt følte jeg seriens plot var alt for tyndt, jeg har selv serien og serenity , men selv på en kedelig søndag, vil jeg heller se startrek eller B5 , istdetfor FF/SR, fordi den er hyggelig og god, og rigtig godt skuespil og fint person-galleri, men igen alt for tyndt......Desværre :-(


Men nu da DD er blevet marvels (På det film-mæssige plan) eje , jamen så ku det da vær fedt med en DD/Elektra film, måske endna med gæste-optræden af Black widow og grunden til dette er jo at de har været partnere før i tegneserierne :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#5 quin 9 år siden

Hive (3) skrev:
Jeg ser godt nok helst at han holder sig laaaaangt væk fra Marvel-universet. Hold da helt fast hvor var Cabin in The Woods en elendig og 100 % tåbelig omgang der mest af alt føltes som et manuskript, der var tiltænkt som et afsnit af Buffy, men blev forkastet fordi det var for idiotisk og langt ude selv til det.


Der er jeg sgu ikke enig. Jeg morede mig kosteligt over Cabin in the Woods.
Gravatar

#6 skittlez 9 år siden

Cabin in the Woods er en af årets film for mig. Instruktionen var desuden enorm kompetent, så jeg tror sagtens at han ville kunne lave en fin Marvel-film. Måske han lige skal lave en enkelt film til selv, men hans involvering i diverse serier, samt det at han har skrevet Cloverfield, gør at jeg godt kunne se ham fungere i MArvel-universet.

Med James Gunn i instruktørsædet til Guardians of the Galaxy, kunne det godt tænkes, at Marvel finder flere af disse genre-instruktører, der har en forkærlighed for tegneserier og fantastiske universer.
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#7 Hive 9 år siden

#5

Det er meget fint at du morede dig over filmen, men det er jo ikke meningen at den skulle være sjov - den skulle forestille at være en gyser. Jeg tørster sgu ikke efter at se flere superheltefilm blive ufrivilligt morsomme fordi de er for tåbelige. Vi har set rigeligt af dem allerede.
Gravatar

#8 Frederik 9 år siden

Hive (7) skrev:
#5

Det er meget fint at du morede dig over filmen, men det er jo ikke meningen at den skulle være sjov - den skulle forestille at være en gyser.
Nej, det er en smart horrorkomedie - tænk "Buffy" og "Angel".
Gravatar

#9 MetalMonstrum 9 år siden

Cabin in the Woods er afgjort en genial film!Hive (7) skrev:

Det er meget fint at du morede dig over filmen, men det er jo ikke meningen at den skulle være sjov - den skulle forestille at være en gyser.


Det ene udelukker vel ikke det andet?
Cabin in the Woods er en lille perle i en lang tradition indenfor gyserkomedie-genren, hvor glimrende film som Zombieland, Drag Me to Hell, From Dusk Till Dawn og mange flere også hører til.
Gravatar

#10 Hive 9 år siden

#8

Efter min mening mangler Cabin fuldstændigt den charme og glimt i øjet som gjorde, at Buffy og Angel fungerede så godt. For mig at se prøver den at tage sig selv en hel del mere seriøs end de gjorde, hvilket slet ikke fungerer.

#9

Jeg kan virkeligt ikke se hvordan den er sammenlignelig med de film, som du her nævner. Zombieland (som jeg i øvrigt også finder overvurderet, men dog en del bedre end Cabin) er udelukkende en komedie og har da intet som helst med gys eller horror at gøre, udover forlægget. Drag Me To Hell derimod ser jeg slet ikke komikken i, og vil mene at den er 100 % gys (og en af de få vellykkede af slagsen der bliver lavet nu til dags). From Dusk Till Dawn kan den måske sammenlignes lidt med, men er da slet slet ikke i samme høje klasse.

Jeg står måske alene med min mening om Cabin, men for mig virker den som et absurd svagt afsnit af Buffy eller en forfejlet fortsættelse til Evil Dead serien. Jeg vil gå så langt som at kalde den for den næst-ringeste film jeg har set i år.

Skriv ny kommentar: