“The Continental” foregår i “John Wick”-universet 40 år før filmenes handling og vil fokusere på lejemorderhotellet The Continentals ejer, Winston.

I et interview med Deadline går Lionsgate TV-formand Kevin Beggs i dybden med den kommende spinoff-serie.

Serien vil udforske New York i 70’erne, der er fyldt med skrald som resultat af en skraldestrejke. Samtidig begynder mafiaen at få en større indflydelse i storbyen. Midt i kaosset rejser sig The Continental.

Hotellets oprindelse vil blive undersøgt i en miniserie, der består af tre episoder, der alle er 90 minutter lange. Hver episode fokuserer på en bestemt begivenhed, mens serien som helhed fortæller historien om, hvordan den unge Winston og hans hold kommer til magten i det lejemorderhotel, vi kender fra “John Wick”-franchisen.

Læs også: “‘John Wick’-skaber skal lave “Dungeons and Dragons”-serie”

Grundet seriens tidsperiode skal vi ikke forvente at se Keanu Reeves’ Baba Yaga i serien. Derudover har filmenes Winston-skuespiller Ian McShane bekræftet, at han ikke spiller med i serien, så mon ikke vi inden længe kommer til at høre mere om seriens casting.

“John Wick”-franchisen udvider sig hastigt og har allerede en fjerde film på vej, der udkommer den 26. maj næste år. Der er dog endnu ingen premieredato på The Continental.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: