Med annoncering om, at Brad Pitt kommer til at køre på Silverstone-banen ifm. British Grand Prix, er der store forventninger til resultatet.

Den britiske skuespiller Tobias Menzies er netop blevet castet til Apple Original Films’ spillefilm om Formel 1 med Brad Pitt i hovedrollen. Menzies kommer i godt selskab med Pitt (“Once Upon a Time in Hollywood”), Danson Idris (“Snowfall”) og BAFTA-vinder Kerry Condon (“The Banshess of Inisherin”). Handlingen følger en gammel F1-kører (Pitt), som vender tilbage til racerbanen. Hvilken rolle Menzies får, er endnu ikke offentliggjort.

Flere kreative arbejdere fra “Top Gun: Maverick” kommer til at samarbejde igen. Instruktøren fra Tom Cruise-hittet, Joseph Kosinski indtager både rollen som instruktør og producer. Han producerer sammen med den syv-dobbelte Formel 1-vinder Lewis Hamilton, Jerry Bruckheimer (“Top Gun: Maverick”) og Chad Oman (“Remember the Titans”). Manuskriptet er leveret af den Oscar-nominerede forfatter Ehren Kruger (“Top Gun: Maverick”).

Menzies har i løbet af sin 23-årige karriere arbejdet sig op til at være en del af store produktioner; både på tv og film. Han har spillet med i “Casino Royale”, “Black Mirror”. samt HBO-serierne “Rome” og “Game of Thrones” i rollen som Edmure Tully. Herudover har han også spillet Prins Philip, Jarl af Edinburgh i Netflix-serien “The Crown”, som han modtog en Emmy for Bedste Mandlige Birolle.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: