“Hello, I’m Johnny Knoxville, and welcome to ‘Jackass’!”

Det er efterhånden ti år siden, vi sidst har hørt “Jackass”-frontmanden ytre den famøse sætning, og det er lige så længe siden, de nu aldrende medlemmer sidst har slået sig i “Jackass”-sammenhæng. Heldigvis for os er de dog slet ikke færdige med deres smertefulde stunts og sindssyge ideer, og inden længe er de klar med en ny film.

“Jackass Forever” fører drengerøvene forbi masser af eksplosioner, en faretruende tarantel, en ubehageligt ru glidebane, en tur i ringen med en tyr, en (muligvis, muligvis ikke) giftig slange, og meget, meget mere. Der er masser af gode grin at glæde sig til i selskab med Knoxville, Steve-O, Wee Man og resten af holdet, og du kan få en forsmag i traileren nedenfor.

Selvom de fleste originale medlemmer kører hårdt på og endnu engang udsætter sig for stunts, der uden tvivl har kostet en hospitalsregning eller hundrede, så har de hentet nogle nye (og yngre) medlemmer ind for at hjælpe med at tage slagene. Jasper Dolphin, Zach Holmes, Rachel Wolfson, Eric Manaka og Sean “Poopies” McInerney er navnene på de nye ‘Jackasses’.

De nye hold medlemmer blev introduceret i en ny video, som du kan se lige her.

Jeff Tremaine er instruktøren bag “Jackass Forever”, der stadigvæk afventer dansk premieredato, men vi holder jer selvfølgelig opdateret, når vi ved mere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: