Havde det stået til instruktøren, ville Marvel gå dybere ind i de mange versioner af Hulk.

I 2008 instruerede Louis Leterrier filmen “The Incredible Hulk”, som fokuserede på Bruce Banner og hans grønne alterego. I forhold til senere udgivelser fra Marvel, hvor karakterererne vender tilbage, blev Edward Nortons udgave af Hulk erstattet af Mark Ruffalo, som blev en genkommende del af MCU. Nu kan Leterrier, som senest har instrueret “Fast X”, berette i et interview med Comicbook, at han allerede dengang havde planlagt en efterfølger til “The Incredible Hulk”.

For fans af den muskuløse superhelt var der meget i vente. Blandt andet havde Leterrier planer om at inkludere flere versioner af Hulk-karakteren: Flere versioner af Red Hulk, den uhæmmede, taktiske version af Hulk, og Grey Hulk, en anden persona af Bruce Banner-karakteren, skulle have været inkluderet i den potentielle efterfølger. Planerne blev hurtigt skrottet, men Leterrier kan fortælle, at planerne allerede var lagt dengang.

Marvel har siden taget dele af Hulk-fortællingerne op igen med Marvel-serien “She-Hulk: Attorney At Law” i 2022. Selv anerkender Leterrier, at serien er langt fra hans vision med karakteren i “The Incredible Hulk”. Instruktøren var mere interesseret i det samvittighedsfulde aspekt af superhelten.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: