MCU-instruktør James Gunn er skuffet over Martin Scorsese, der ikke har fidus til filmene fra Marvel Studios.

Han er én af filmhistoriens store instruktører med film som “Taxi Driver” og “Goodfellas”. Og snart kaster han sig ud i den nye streamingvirkelighed med Netflix-filmen “The Irishman”.

Men tidens populære Marvel-film er alligevel en anelse for moderne for Martin Scorsese, som ikke anser MCU-filmene for rigtige film – selv om han ikke sådan for alvor har set dem:

”Jeg ser dem ikke. Jeg forsøgte, du ved? Men det er ikke film. Helt ærligt, det, jeg tænker på, selv om de er godt lavet med skuespillere, der under omstændighederne gør det bedste, de kan, er forlystelsesparker,” siger Scorsese ifølge ScreenRant.

Netop det faktum, at Scorsese dømmer MCU-filmene uden at se dem, skuffer Marvel-instruktør James Gunn.

“The Irishman” får premiere den 27. november på Netflix.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Geekalot 1 år siden

Men han har stadig lidt ret i hvad han siger.
Dog elsker Marvel filmene :)
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

det er en anderledes slags film end dem han laver, ligesom mange andre er det, men naturligvis er det rigtige film, det er vist mere bare en gammel mand der ikke kan lide nye ting :D
Gravatar

#3 Justin 1 år siden

Nogle Film, er bare mere film, end andre film
Gravatar

#4 Johnny42 1 år siden

Jeg er meget enig med hvad han siger, og jeg har set de fleste af filmene. Mange af dem går over i ren rollercoaster i løbet af den sidste halve time.
Gravatar

#5 OliverDK 1 år siden

For mig svarer hans argument lidt til en kunster der maler realistiske malerier der siger, at impressionistiske eller 'moderne kunst' malerier ikke er rigtige malerier. Det er jo blot forskellige 'typer af film' der appellere til forskellige følelser og tanker hos folk.
Gravatar

#6 Bishop 1 år siden

#5
Enig. Scorsese må lige slå definitionen for film(movie) op.

Jeg forsvarer hverken den ene eller anden type film. Men at sige det ikke er film er noget BS.

Forlystelsesparker er underholdning, det vil sige at han mener hans film ikke er underholdende??? Jeg plejer nu at være underholdt af hans film.
Gravatar

#7 Gorman 1 år siden

#5 og 6 ++++
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 steadi07 1 år siden

Når Scorsese vælger at bruge betegnelsen "cinema", så må jeg give ham ret - Marvel-filmene er, imo, ikke "cinema", men de er selvfølgelig stadig film.

Det kan selvfølgelig også være, at Scorsese sagde "cinema", men mente "film". Oh well.


Off-topic: Det er helt sikkert korrekt at kalde ham "The Irishman-instruktør"... Men det burde i min verden stadig være tilstrækkeligt at skrive "Martin Scorsese". Manden er for filan en af de største nulevende instruktører.
Gravatar

#9 Bishop 1 år siden

Men så har han vel også glemt at slå ordet cinema op? :)

cinema:
- A theatre where films are shown for public entertainment.
- The production of films as an art or industry.
Gravatar

#10 nwinther 1 år siden

Han har 100% ret. Det er længe siden jeg opgav superheltefilm - og superhelte i det hele taget - fordi det er den samme film, der indspilles igen og igen, og fordi denne "samme film" i sit udgangspunkt ikke er specielt interessant.

Og definitionen af "forlystelse" er spot on.

At så mange - også herinde - er vilde med filmene, er jo et smagsspørgsmål. Og folk skal også have lov at sidde på et stadion og heppe på "de hviii" eller hvad ved jeg. Det er omtrent det samme niveau, IMO, mellem (superhelte)franchisefilm og professionel fodbold (som heller aldrig stopper).
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: