Rian Johnsons nye “Star Wars”-trilogi skal indfange ånden fra dengang, han var barn. 

Han lavede den største biograf-film i 2017. Nu fortsætter han sit “Star Wars”-eventyr med begyndelsen på en helt ny trilogi, der er uafhængig er Skywalker-sagaen.

Og målet er klart. Den skal appellere til de nye, yngre generationer:

”Det eneste mål, jeg har, er at tænke på, hvordan ‘Star Wars’ som barn fik mig til at føle. Og det er det… Hvad fanger ånden? Hvad kan gøre det for et barn, der aldrig før har hørt om ‘Star Wars’?” siger Rian Johnson til Digital Spy.

Dog vil der sandsynligvis også være træk fra netop “The Last Jedi”, da Johnson ikke har tænkt sig at lytte til kritikerne af den også udskældte “Episode VIII”.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Gridlock 4 år siden

Den skal appellere til de nye, yngre generationer.

Det er da godt og vide så ved jeg jeg ikke skal spilde penge på det lort.
Gravatar

#2 Bachone 4 år siden

hver gang jeg hører målrettet yngrer generationer tænker jeg altid på serien "The Orville afsnit 7" hvor en hel planet er styret af "likes og up/downvotes" totalt åndsvagt, men mega grineren afsnit og ikke en urealistisk fremtid.
Gravatar

#3 Gorman 4 år siden

NOOOOO......
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#4 Johnny42 4 år siden

Prøvede man ikke det nummer med prequel-trilogien. det gav slet ikke mening, på den ene side havde man Jar Jar, som det nok kun var dem under 5 år der synes var sjov, og stort set alle er enige om, efter at de blev ældre, at han er den mest irriterende karakter i Star Wars universet. På den anden side havde man handels-aftaler/planet-blokade/ bureaukrati/ politik, der ikke appellerer til denne målgruppe, samt en mørk historie om Anakin Skywalker, der falder til den mørke side.

Det meste af humoren i TLJ var også mest gearet mod børn, så det virker til at det er det han fortsætter med i den nye trilogi. Rian Johnson skulle måske lige kaste et ekstra blik på en film der udkom for 40 år siden kaldet Star Wars. En tidløs klassiker, hvor man appellerer til alle generationer, og ikke bare en snæver gruppe.

Måske vil Rian Johnson ikke lytte til kritikerne, men der er nok andre hos Disney der vil, fordi ellers vil dette komme til at skade Star Wars brandet, måske endnu mere end prequel-trilogien gjorde.

Med denne, samt andre udtalelser, er jeg på nuværende tidspunkt fuldstændig ligeglad med Rian Johnsons trilogi, og først når vi begynder at høre mere konkret om, hvad trilogien skal handle om kan jeg tage stilling til om, det overhovedet er nogle film, jeg gider se. Det er en tanke, der for mig var utænkelig at tænke for bare få måneder siden, at jeg måske ville springe over en Star Wars film i biografen.
Gravatar

#5 123456789 4 år siden

Har de ikke altid været det?
Gravatar

#6 The one is back 4 år siden

It is over now there is no force at all
Gravatar

#7 MystiskeMox 4 år siden

Manden har indtil nu ikke anet hvad han har lavet og han ønsker åbenbart heller ikke at blive klogere da han ignorerer alle råd og kritik. Han burde erstattes på stedet.

Skriv ny kommentar: