Han vil ikke ændre én ting ved “The Last Jedi”, hvis han fik muligheden. Og det lyder heller ikke til, at Rian Johnson ville ændre noget ved den kommende “Solo”, hvis han havde ansvaret for den: “Solo” er nemlig meget sjov.

Se også: Rian Johnson: Jeg fortryder ikke én ting ved “The Last Jedi”

“The Last Jedi”-instruktøren er tilsyneladende en af de få udvalgte, der har set Ron Howards spinoff-film om den unge Han Solo. Og Rian Johnson er begejstret:

”Den er så sjov, den er så sjov. Skuespillerne er så karismatiske, og jeg synes, at alle gjorde det godt,” siger Johnson til ComicBook.

Dermed virker det ikke, som om Ron Howard har fjernet humoren fra “Solo”.

Phil Lord og Chris Miller blev i 2017 fyret som instruktører på “Solo”, netop fordi de angiveligt havde gjort den for sjov.

“Solo: A Star Wars Story” får premiere d. 24. maj.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Dj Kold 3 år siden

Der står da ingen steder i den originale artikel om at RJ har set filmen før os andre. Der står derimod at han kan, ligesom os andre, nyde den som en fan, når den kommer ud.

Det virker mere som om, at det er SuperBowl traileren han responderer på. Ret mig endelig, hvis jeg tager fejl.

Inden jeg læste den og kun havde læst nyheden her, tænkte jeg at den film er i fare, hvis han synes den er ih og åh så sjov. Og ja, jeg er en af dem, der ikke kan lide TLJ. Især på baggrund af den malplacerede humor, der skævvrider filmen. Men det er bare et af de mange kritikpunkter.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#1 Det virker, som om citatet er todelt - første del om spændingen ved traileren, men så siger han: 'I can't wait for people to see more of the film – it's so fun, it's so funny.'.

Han glæder sig til, at andre skal se den, fordi den er så sjov... Derfor må han vil nødvendigvis have set mere end en trailer for at vurdere det? Ellers er det godt nok en mærkelig melding.

Mon ikke netop folk som Rian J samt Abrams er blandt dem hos Lucasfilm, der har set et første rough cut.
Gravatar

#3 Tegningen 3 år siden

Lyder som om Disney endnu engang er helt væk på den. Der var sku ikke meget sjov over Solos barndom. Så kan deres nye kannon rende mig.
Gravatar

#4 123456789 3 år siden

Syndt de her film er blevet voldtaget af disney med alt deres platte humor
Gravatar

#5 HighFlyer15 3 år siden

"Den er så sjov, den er så sjov. Skuespillerne er så karismatiske, og jeg synes, at alle gjorde det godt," siger Johnson

Det er virkelig ikke godt når en dårlig instruktør er vild med en opkommende film. Især ikke når det er den flødebolle som stod bag The Last Jedi og som ikke ville ændre en eneste ting hvis han kunne.
Gravatar

#6 MystiskeMox 3 år siden

Star Wars filmene skal ikke være sjove komedier, det er helt forfejlet.
De kan flette lidt humor ind hist og her, det ligger ligesom til Solo, men så heller ikke mere.

At Rian Johnson kvalitetsstempler en film er ikke et plus i min bog.
Gravatar

#7 Elisha 3 år siden

Minder mig lidt om hvordan the last jedi blev hypet. Og lige pludselig bliver jeg endnu mere betænkelig ved Solo. Føler lidt at det kan blive en stinker.
Gravatar

#8 Johnny42 3 år siden

Ja det gør mig også en lille smule betænkelig ved filmen at Rian Johnson synes godt om humoren i den, for det er en af de ting i The Last Jedi, der slet ikke fungerede for mig. I alvorlige og voldsomme scener og tidspunkter, hvor der skulle forestille at være et tidspres på karaktererne, blev der indsat 'humor', som slet ikke passede til, hvor alvorlig situationen skulle forestille at være. Humoren var meget Marvel-agtig og meget lidt Star Wars-agtig.

Selve præmissen for Solo er dog væsentlig anderledes end i The Last Jedi. Det drejer sig nok ikke om at Han skal stoppe et eller andet supervåben/superskurk fra imperiet, men er nok bare en form for sjov Space-adventure han tager på, hvor han måske svindler nogle gangstere, men nok ikke noget der får stor indflydelse på hele galaksen. Derfor kan man godt tillade sig at have en lettere tone. Jeg håber bare ikke det bliver en decideret komedie.

Og det med Lord og Miller hang mest sammen med, hvordan de fremstillede Han Solo på, og at de eftersigende ændrede en masse i manuskriptet.
Gravatar

#9 X&O 3 år siden

Jeg synes det er sjovt hvordan alle dem der hater på de nye Star Wars-film nemt kan blive enige om at de ikke fungerer, men problemet er at de ikke kan blive enige om hvad en rigtig god ny Star Wars film skal indeholde. Hvis de ligner de gamle film for meget er det kopier, hvis de gør noget nyt er det ikke sådan som Star Wars 'rigtigt' er. Hvis de nye film er så forkerte så lad være med at se dem. Disney ejer rettighederne og kan gøre lige præcis hvad der passer dem, og det gør de også, men de forsøger tilgengæld også at være tro mod de originale film. Da Lucas lavede 1-2-3 var de også forkerte til trods for at det er mandens eget univers. Folk vil have en film der blev lavet i 80'erne som de så i deres barndom og hvis de havde set de nye film på den måde, havde de ikke haft de samme problemer med dem. Desuden er det jo ikke fordi den originale trilogi ikke også havde sine problemer.
Gravatar

#10 MystiskeMox 3 år siden

#9
Det er også meget nemmere at se hvad der ikke fungerer end at skulle begynde at selv finde på hvad der vil fungere bedst i en ikke udkommet film. Så det er helt forståeligt at folk let kan se at Rian Johnsons film ikke fungerer, men straks sværere at komme med nøjagtig hvad der skal til for at filmen skal fungere.

Det siger sig selv at fans ikke ønsker en delvis kopi af tidligere film, hvor svært kan det være?

Skriv ny kommentar: