20th Century Studios er gået i gang med udviklingen af et “The League of Extraordinary Gentlemen”-reboot.

Alan Moore og Kevin O’Neills elskede tegneserier får en ny chance, rapporterer The Hollywood Reporter.

“The League of Extraordinary Gentlemen”, der fortæller en historie i den victorianske tidsalder om en supergruppe af overnaturlige helte fra engelsk litteratur, blev i 2003 filmatiseret for første gang til stor skuffelse for fans verden over. Som om den dårlige modtagelse ikke var nok, markerede Stephen Norrington-filmen også Sean Connerys sidste rolle, inden han besluttede sig for at gå på pension.

Præmissen, hvor litterære karakterer som Den usynlige mand, Kaptajn Nemo, Dr. Jekyll, Mina Murray og Allan Quartermain skal bekæmpe skurke som Fu Manchu og Professor Moriarty, er ellers fantastisk underholdende, så forhåbentlig kan et nyt hold skabe en film, der kan yde tegneserierne retfærdighed.

20th Century Studios har hyret “Revolutionary Road”-forfatter Justin Haythe til at skrive manuskriptet, mens Don Murphy, der også arbejdede på den originale film, gentager sin rolle som producer på rebootet. Der er endnu ingen instruktør offentliggjort.

Læs også: “Endelig: Ny ‘Master and Commander’ på vej fra 20th Century Studios”

Der er garanteret masser af fans, der ville glæde sig til at se den nye film på det store lærred, men det må vi desværre skyde en hvid pind efter. Filmen bliver nemlig lavet til Hulu.

Hvornår vi kan forvente at se “The League of Extraordinary Gentlemen”-rebootet, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: