Næsten 20 år efter udgivelsen af originalen er 20th Century Studios ifølge Deadline i gang med udviklingen af en ny “Master and Commander”.

Siden udgivelsen af 2003-storfilmen “Master and Commander: The Far Side of the World”, har der været snak om en ny film i franchisen, men det er først nu,  vi har fået officielt nyt.

Læs også: “Russel Crowe: Fansene må kræve en ‘Master and Commander 2′”

Den originale film havde Russell Crowe i hovedrollen som kaptajn Jack Aubrey, der under Napoleonskrigene førte sin besætning an i en hæsblæsende jagt på et fransk krigsskib. Crowe spillede sammen med “WandaVision”-stjernen Paul Bettany, der havde rollen som Aubreys skibslæge Stephen Maurin.

Romanforfatter Patrick O’Brian skrev 20 “Master and Commander”-bøger, hvoraf Crowe-filmen “The Far Side of the World” især tog inspiration fra seriens tiende bog, der går under samme titel. Andre bøgers plotlinjer spillede dog også ind.

Den kommende film vil tage udgangspunkt i den første bog i serien, hvorfor vi ikke skal forvente at se Crowe og Bettany tilbage i deres respektive roller. Om filmen bliver en prequel til 2003-filmen eller om det bliver et reboot, bliver ikke uddybet i Deadlines artikel.

Det bliver “A Monster Calls”-forfatter Patrick Ness, der står for filmens manuskript. Han er ligeledes tilkoblet Luca Guadagninos kommende filmatisering af “Fluernes herre”.

Den kommende “Master and Commander” har endnu ingen instruktør eller premieredato.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 michael u 1 år siden

Den kan da kun blive bedre end den første. Den var godt nok dårlig

Skriv ny kommentar: