Det magiske fantasyland Hyrule bliver langt om længe bragt til live på det store lærred.

Siden 1986 har et “The Legend of Zelda”-spillene været med til at definere generationer af gaming – senest i 2023 med det utrolige Nintendo Switch-spil med undertitlen “Tears of the Kingdom”.

Derfor er det også bemærkelsesværdigt, at man ikke har forsøgt sig med en form for adaptation af den magiske spilverden – indtil nu.

Nintendo har i en ny pressemeddelelse offentliggjort, at man sammen med Sony udvikler en live-action “The Legend of Zelda”-film. Shigeru Miyamoto, der var med til at skabe spilserien, og Avi Arad, der har produceret Sony- og Marvel-film som “Venom” og “Spider-Man: Across the Spider-Verse”, producerer filmen under hhv. Nintendo og Avad Productions. Mere end halvdelen af filmens budget kommer fra Nintendo, mens Sony står for distributionen.

Wes Ball, der næste år er aktuel med “Kingdom of the Planet of the Apes”, har fået æren af at instruere filmen, mens “Jurassic World”-forfatter Derek Connolly står bag manuskriptet.

Læs også: “Aberne er tilbage: Se den første betagende trailer til ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ lige her”

Hvornår vi skal forvente at se “The Legend of Zelda” er ikke blevet annonceret, ligesom det heller ikke står klart, hvem der spiller med i filmen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: