Den tredje sæson til Disneys umådeligt populære “Star Wars”-show, “The Mandalorian”, er officielt gået i gang med optagelserne.

Det var oprindeligt meningen, at Sæson 3 skulle have begyndt at skyde i april. Det blev dog udskudt — efter sigende grundet Pedro Pascals forpligtelse til HBO-serien “The Last of Us”, samt at “Obi-Wan Kenobi” skulle filmes på samme lokation som “The Mandalorian”.

Optagelserne til “The Last of Us” er stadigvæk i gang, så om Disney bruger en stand-in til Pascals maskerede hovedperson, eller om de er lykkedes med at få stjernen selv ned i den sølvskinnende rustning, ved vi ikke med sikkerhed.

Afsløringen om optagelserne på den ny sæson kommer fra én af Jon Favreau-seriens stjerner, Carl Weathers, gennem Twitter.

Udskydningen af produktionsstarten på Sæson 3 er ikke de eneste problemer, den nye sæson har måttet gennemgå. I februar blev Cara Dune-skuespillerinden Gina Carano fyret som konsekvens af flere kontroversielle udtalelser på de sociale medier.

Caranos fyring kan du læse mere om lige her.

“The Mandalorian” Sæson 3 forventes at få premiere engang i slutningen af 2022. Dog har vi masser af “Star Wars”-indhold at se frem til inden da. “The Book of Boba Fett” får premiere den 29. december i år, mens “Rogue One”-prequellen “Andor” og “Obi-Wan Kenobi” begge får premiere i 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: