Ethan Hawke vender tilbage til gysergenren — denne gang som en maskeret, sadistisk børnemorder.

“The Black Phone” omhandler den 13-årige Finney, der kidnappes af den mystiske morder kendt som ‘The Grabber’. Han holdes fanget i en lydsikker kælder, og det eneste, han har dernede, er en afskåret telefon. Da telefonen ringer, går det op for Finney, at han herigennem kan snakke med de tidligere, nu afdøde børn — og de har tænkt sig at hjælpe ham med at flygte.

Traileren byder på en dyster verden, som godt og vel er drænet af alle livlige farver, hvilket passer perfekt til den creepy stemning, som Hawkes morder giver fra sig.

Mason Thames får sin spillefilmsdebut som Finney. Finneys veninde, Gwen, der gennem nogle mystiske drømme forsøger at hjælpe ham, spilles af den unge Madeleine McGraw.

Læs også: “Hvem gemmer sig under masken? Den nye ‘Scream’ har fået sin første trailer”

“Doctor Strange”- og “Sinister”-instruktør Scott Derrickson instruerer filmen, som han også har produceret. Derrickson har ligeledes skrevet filmen i samarbejde med C. Robert Cargill, som han har arbejdet sammen med på størstedelen af sine film siden “Sinister”.

Det er det klassiske horror-produktionsselskab Blumhouse, der i samarbejde med Universal står bag den kommende gyser.

Vi kan glæde os til at blive skræmt fra vid og sans, når “The Black Phone” får premiere den 27. januar 2022.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 ThomasEJ 2 år siden

The Grabber…. Ikke “grapper”…

Skriv ny kommentar: