Det begyndte med et pitch af en idé fra Quentin Tarantino til J.J. Abrams. Siden er det gået hurtigt. Paramount hyrer nu manuskript-forfatter Mark L. Smith til at skrive en “Star Trek”-film med R-rating.

Se også: 2. verdenskrigsfilmen “Overlord” er måske “Cloverfield 4″

Det er Deadline, der skriver, at Smith er blevet hyret til at føre Tarantinos idé ud i livet – måske med Tarantino som instruktør.

Mark L. Smith fik et stort gennembrud med Oscar-filmen “The Revenant”, men jobbet som “Star Trek”-forfatter har han fået efter anbefaling fra J.J. Abrams.

Således har Smith skrevet manuskriptet til “Overlord” – sandsynligvis den fjerde “Cloverfield”-film – for Abrams’ selskab Bad Robot.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 år siden

Et mirror univers måske? Eller et med The Borg. Begge ville egne sig til R rating
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#2 KEiZ 2 år siden

Er det her for real?? er vi ude i QT laver star-trek
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#3 Star Trek fever 2 år siden

Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

Der er masser man kan gøre med Klingons og Romulans, og der er alle de moralske/etiske dilemmaer, men det skal helt klart være med en ny besætning, og ikke Kirk/Picard.
Gravatar

#5 Geekalot 2 år siden

#4 Star trek har detsvære ikke så meget med moral eller etik at gøre længere, siden JJ kom ind over det, virker det mere som om det kun gælder om at tjene penge på det :/
Gravatar

#6 Snipp 2 år siden

Kunne være interessant at se en r-rating på star trek, dog er jeg mere fan af Star Wars universet. Men QT ser jeg ikke lige som en star trek instruktør.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 Mejse 2 år siden

kan godt ske jeg tager fejl, men var en af de største beklagelser fra star trek fans ikke at de nye film og den nye serie, ikke var i den rigtig ånd og handlede mere om krig og alt det ? er en R-rating ikke bare at gøre mere i den modsatte retning så ? altså personligt er jeg på, kunne være sjovt at se et etableret univers af den slags blandet med tarantino, men lyder som noget hvor man ender med en star trek gruppe der laver en underskrifts indsamling :P
Gravatar

#8 Snipp 2 år siden

#7 nu er en r-rating jo ikke kun krig og alt det - Logan er et god eksempel på at man kan have en god historie og samtidig blodige voldige scener. Men jov du har ret med at man plejer at hælde til den voldige side når det er r-rating.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 jo jo er jeg med på, tænker bare har svært ved at se en masse bandeord bidrage med noget, så det eneste der rigtig ville give mening, var at det blev mere voldeligt, og så er det jo tarantino :P men selvfølgelig udelukker vold og krig ikke en god historie, men føler heller ikke nødvendigvis historierne i de 3 nye film og den nye serie, har været dårlige, de har bare ikke være så star trek agtige, eller det er det jeg hører fra "rigtige" fans jeg har været godt nok underholdt :P
Gravatar

#10 Snipp 2 år siden

#9 Jeg har kun set de 2 nyeste og de var okay. Er så heller ikke star trek fan men star wars fan.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: