Efter en hæsblæsende afslutning på “The Umbrella Academy” Sæson 3, får serien lov til at slutte af på sin egen manér.

“The Umbrella Academy” begynder inden længe at synge på sidste vers, men ikke før vi har fået endnu en sæson. Netflix har nemlig annonceret, at den fjerde sæson af den tidsrejsende superhelteserie bliver den sidste.

Dermed får vi lov til at se serien, som skaber Steve Blackman oprindeligt havde tiltænkt den. Som han tidligere fortalte The Wrap:

“Siden jeg startede ‘Umbrella’, vidste jeg kun i mit hoved, hvad jeg tænkte, de første fire sæsoner er. Jeg ved ikke, hvor jeg går efter Sæson 4, hvis vi er heldige at få mere. Så jeg har fire sæsoners historie i mit hoved. Jeg ved, hvor jeg gerne vil hen. Jeg ved, hvor jeg vil slutte, og hvis vi er heldige nok, håber jeg at fansene vil få det at se.”

Vi kan prise os lykkelige over, at vi får lov til at få en planlagt afslutning på serien, der siden dens begyndelse i 2017 har været blandt Netflix’ mere populære titler. Streamingtjenesten er nemlig ikke bange for at aflyse superhelteserier, inden de har fået en ordentlig afslutning. Det så vi blandt andet hos de mange Marvel-serier, der blev aflyst i 2018, samt hos “Jupiter’s Legacy”, der kun fik en enkelt sæson.

Læs også: “‘Resident Evil’ får ikke en Sæson 2”

Hvornår vi kan forvente at se “Umbrella Academy” Sæson 4, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: