“Parks and Recreation”-skuespilleren Aubrey Plaza får sin MCU-debut i “WandaVision”-spinoff-serien “Agatha: Coven of Chaos”.

Det kan godt være, at Kathryn Hahns Agatha Harkness var skurken i “WandaVision”, men hun får også selv brug for en bad guy, når hendes soloserie “Agatha: House of Harkness” får premiere.

Og det er her, Plaza kommer ind i billedet. Hun har nemlig ifølge Deadline landet en skurkerolle i den kommende hekseserie. På nuværende tidspunkt vides der dog ikke mere om rollen, så det er ikke til at sige, om hun skal spille en klassisk tegneseriekarakter, eller om hun giver os en MCU-original.

Selvom det bliver den 38-årige skuespillers introduktion til MCU, er hun bestemt ikke ubekendt med Marvel. Hun spillede nemlig med i FX-serien “Legion”, der foregik i en alternativ tidlinje i forhold til “X-Men”-filmene.

Plaza slutter sig foruden Hahn også til Emma Caulfield Ford, der gentager sin rolle som Dottie fra “WandaVision”, samt den unge “Heartstopper”-skuespiller Joe Locke, der spiller en endnu ukendt rolle.

Læs også: “Yahya Abdul-Mateen II slutter sig til MCU: Skal spille superhelten Wonder Man”

“Agatha: Coven of Chaos”, der oprindeligt havde undertitlen “House of Harkness”, forventes at få premiere på Disney+ engang i 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: