Mario, Luigi og Peach pryder sammen med en flok klassiske “Super Mario”-karakterer den nyeste plakat til Nintendo-maskottens kommende spillefilm.

Man ville ikke kunne bebrejde nogen for at tænke, at det var game over for blikkenslagerbrødrenes karriere på det store lærred, efter deres første biograffilm, “Super Mario Bros.”, floppede stort i 1993.

Nu satser Nintendo dog endnu engang stort på spilmaskotten og sender ham for anden gang ud på eventyr i spillefilmsformat. Denne gang har man dog allieret sig med Illumination, selskabet der er ansvarlige for “Minions”-filmene, om at lave en animationsfilm.

Filmens nyeste plakat samler hele holdet af de ikoniske videospilkarakterer svævende over det eventyrlige Mushroom Kingdom på den ene side og Bowsers dystre rige på den anden.

I filmen kan vi høre “Guardians of the Galaxy”-stjernen Chris Pratt som Mario, mens “School of Rock”-skuespilleren Jack Black lægger stemme til Bowser. “It’s Always Sunny in Philadelphia”-skuespiller Charlie Day, “Queen’s Gambit”-stjerne Anya Taylor-Joy og “Superbad”-stjerne Seth Rogen lægger stemmer til hhv. Luigi, Princess Peach og Donkey Kong.

Aaron Horvath har slået sig sammen med sin “Teen Titans Go! To the Movies”-medforfatter Michael Jelenic om at instruere filmen, som er skrevet af “Minions: The Rise of Gru”-forfatter Matthew Fogel.

“The Super Mario Bros. Movie” får premiere den 6. april.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: