20th Century Fox rykker fremad med deres planlagte nye filmfortolkning over Marvel-tegneserien om “Fantastic Four” – og nu kan deres effektafdeling afsløre, at Tingen – eller Benjamin Grimm – i den nye filmudgave vil blive fuldstændig computergenereret og ikke længere være et gummikostume.

Akiva Goldsman skal producere den nye historie om den fantastiske heltekvartet, der denne gang får titlen “Fantastic Four Reborn”.

Læs Filmz’ dvd-anmeldelse af “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer”.

I den foregående filmversion samt dennes opfølger blev Tingen spillet af Michael Chiklis, som blev iført makeup og orange skumdragt i forsøget på at genskabe den massive helts stenhårde overflade. Resten af skuespillerene tog brug af CGI for at få vakt deres superkræfter til live.

Fox vil dog ikke begynde at lave “Fantastic Four Reborn”, før deres “X-Men: First Class” har afsluttet optagelser, og den film starter først optagelser til september.

Se også: Nyt om “The Fantastic Four”-reboot.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 The Dark Knight 11 år siden

Åh nej nej nej Marvel....!

I bliver snart værre end selve hele 3D fænomenet i sig selv!

Hvem sidder egentlig for disse mærkværdige beslutninger som i hele tiden tager! Sig mig, er der en DC eller Darkhorse undercover inde hos jer som bare spolere alle jeres materialer eller får i ideerne hos en 3 årig knægt som er damp......!?
Gravatar

#2 filmz-Bruce 11 år siden

Kender I den med, at én gør noget som er sjovt? Vedkommende fortsætter og det bliver mindre sjovt. Men på et tidspunkt bliver det sjovt igen, fordi gentagelserne er så langt ude.

Jeg synes superhelte nyhederne er ved at være sjove igen :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 MJP 11 år siden

Gummikostumet fra de første film fungerede ellers fint. Hvis de skal lave CGI, så håber jeg på at de får det lavet ordentligt, dårlig CGI kan spolere det hele.
De bør bruge dem der var med til at lave på The Incredible Hulk CGI'en, det var ret godt lavet.

#2 Point taken - det er efterhånden en ren tsunami af superheltefilmatiseringer, hvor kun et fåtal fortjener at blive søsat. Men skyder filmstudierne med spredehagl længe nok, så ender de jo med at ramme noget, og engang imellem kommer der dermed også en god film ud af det.
Reggie: Jack, tell me a story...
Jack: Fuck you!
Reggie: Oh, that's one of my favorites
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 11 år siden

#2 Hahaha epic!

I øvrigt dejligt med endnu et reboot, det lyder som om at den bliver meget bedre end de to andre film... ahem...
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5 filmz-Utyske 11 år siden

Selvfølgelig gør han det...
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#6 Kenados 11 år siden

Problemet er, at 20th Century Fox har rettighederne til bl.a. De Fantastiske Fire, X-men, Daredevil og Elektra imens Sony har rettighederne til Spider-man og Ghostrider. De 2 filmselskaber vil nok spytte så mange film ud som muligt inden rettighederne udløber. Marvel har ikke så meget indflydelse på disse film, som de har på filmene, som de selv producerer - så som Ironman, Hulk og snart Thor, Captain America og The Avengers.
Gravatar

#7 JHP 11 år siden

Reboots, Sequels and remakes .. Det vil ingen ende tage
Gravatar

#8 misuma 11 år siden

...og for at spare penge bliver Flammen lavet med oldschool effekter...

Fyren er påklistret gult creppapir i lange strimler tilsat en blæser på højtryk.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#9 filmz-machinae 11 år siden

thank god, det gummikostume var ret latterligt, men det var så også et par ret latterlige film. Jeg kan sådan set godt forstå et remake da potentialet sikkert er tilstede, men det blev totalt smidt på gulvet i de 2 film.

gogo CGI
Gravatar

#10 MaXer 11 år siden

Hvorfor nu lave ham i CGI? Det kommer altid til at se åndsvagt ud når der er så meget interagering. Jeg husker ellers suitet som værende ret vellykket i de to første...

Skriv ny kommentar: