Vi har fået det første kig på Peter Dinklage i remaket af B-superheltefilmen “The Toxic Avenger”.

“The Toxic Avenger” udkom for knap 40 år siden, og den makabre og skøre superheltefilm har siden opnået kultstatus.

Dengang fik vi historien om pedellen Melvin Ferd Junko III, der muterede til den deforme og monstrøse superhelt the Toxic Avenger, efter nogle bøller skubbede ham ned i en balje fyldt med syre.

Det kommende remake giver os en noget mere stjernespækket nyfortolkning af fortællingen om den giftige superhelt. Her skiftes Melvin ud med Winston Gooze, der spilles af Dinklage.

Ligesom sin forgænger arbejder Gooze som pedel. Da han bliver diagnosticeret med en uhelbredelig sygdom, nægter hans grådige chef dog at betale for behandlingen, og pedellen beslutter sig for selv at gøre noget ved problemet. I et forsøg på at røve virksomheden, falder han ned i en balje med syre og transformeres til titelkarakteren, der nu tager på et hævntogt.

Læs også: “‘Oh hi, Bob’: ‘The Room’-remake er i produktion med Bob Odenkirk”

Som en teaser inden filmens premiere næste måned ved dette års Fantastic Fest har vi nu fået filmens første plakat og ikke mindst det første billede af Peter Dinklages hovedperson, der ser noget anderledes ud fra monstrøsiteten, vi kender fra 80’er-filmen.

Sammen med Dinklage kan vi se frem til at se “Wonder”-talentet Jacob Tremblay, “Footloose”-stjernen Kevin Bacon og Elijah Wood, som tidligere har arbejdet sammen med filmens instruktør og forfatter Macon Blair på filmen “I Don’t Feel at Home in This World Anymore”.

Lloyd Kaufman og Michael Herz, der begge producerede originalen er også producere på remaket.

“The Toxic Avenger” har endnu ingen dansk premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: