EuropaCorp har annonceret, at de arbejder på en tv-serie baseret på deres “Transporter”-filmtrilogi om en tidligere elitesoldat, der arbejder som professionel “transportør”, som hurtigt og effektivt transporterer kundens varer over grænser.

“Transporter: The Series” vil blive optaget på engelsk med et budget på 4 mio. dollars per episode. Der er allerede forhandlinger undervejs med de større tv-selskaber, men der er endnu ikke indgået en officiel aftale.

Serien vil påbegynde optagelser til februar i Europa og Canada med en leveringsdato omkring slutkvartalet i 2011. Der er endnu ikke tilknyttet en instruktør.

De tre “Transporter”-film, som havde Jason Statham i titelrollen, har sammenlagt omsat for 238 mio. dollars i billetsalg på verdensplan.

Se også: Instruktør afslører: Transporter er en homoseksuel actionhelt.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 kasperfmn 12 år siden

Det kommer så sandelig an på tv-serien. Ved en succesfuld tv-serie kan lønnen uden problemer blive langt højere for en serie-skuespiller end en spillefilms-skuespiller. Ikke per afsnit, men for en hel sæson.

Og selvom Statham er et kendt navn, så tiltrækker han ikke det helt store crowd i biograferne og laver som sådan også til tider dvd-film, så lønnen er også derefter. Den er ganske pæn, men han får ikke de helt vilde multi-millionbeløb for de fleste af sine projekter.
Gravatar

#12 Nicki52 12 år siden

#9
Jeg tænkte ikke på film til tv-serier, men kun tv-serier. Det er irriterene er de kun tænker på det som et arbejde, ikke som en livstil som de nyder.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: