EuropaCorp har annonceret, at de arbejder på en tv-serie baseret på deres “Transporter”-filmtrilogi om en tidligere elitesoldat, der arbejder som professionel “transportør”, som hurtigt og effektivt transporterer kundens varer over grænser.

“Transporter: The Series” vil blive optaget på engelsk med et budget på 4 mio. dollars per episode. Der er allerede forhandlinger undervejs med de større tv-selskaber, men der er endnu ikke indgået en officiel aftale.

Serien vil påbegynde optagelser til februar i Europa og Canada med en leveringsdato omkring slutkvartalet i 2011. Der er endnu ikke tilknyttet en instruktør.

De tre “Transporter”-film, som havde Jason Statham i titelrollen, har sammenlagt omsat for 238 mio. dollars i billetsalg på verdensplan.

Se også: Instruktør afslører: Transporter er en homoseksuel actionhelt.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 filmz-goggly 13 år siden

Lyder rigtig fedt
Gravatar

#2 Inn0c 13 år siden

hvor meget er $4mio i forhold til andre serier?
Gravatar

#3 Nicki52 13 år siden

Hvis Jason er med, vil jeg gerne se den :)
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#4 Takeshi_K 13 år siden

#3 - Enig, men tror det næppe.

Det bliver nok noget i still med Terminator: The Sarah Connor Chronicles eller Blade TV serien.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#5 Franky 13 år siden

Lyder som en god ide! :)
Men jeg ville nu finde på en masse nyt, da jeg godt kan se det gå hen og blive lidt ligsom Knight Rider. "altså den nye udgave!"
Gravatar

#6 Martin Schou 13 år siden

Hvis de nu sørger for at lave et godt miks af episoder, så han ikke kun fremstår som good guy. Alting taget i betragtning, er han jo trods alt en gut, som kører med gods af mere eller mindre illegal natur, og hvis han konstant udelader at levere pakken som planlagt, så er det jo knapt så godt for hans karriere.
Gravatar

#7 OxxY 13 år siden

Ohh interesting!! Bliver desværre underligt hvis det ikke er Statham. Men vil give Martin ret i at de nok er nødt til at vise nogle af de missioner han rent faktisk gennemfører :P
Gravatar

#8 Nicki52 13 år siden

Hvor mange synes, det er noget pis at skuespillere der har fået succes, ikke vil være med i tv-serier? Så er man lidt for høj i røven.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#9 MOVIE1000 13 år siden

#8 WHAT???
for det første er det yderst sjælden at en film bliver til en tv serie, og skuespilleren har sikkert andre projekter at se til, og jeg tror også han tjener mere ved at medvirke i et par film om året end i en tv serie.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#10 frankdrebin 13 år siden

#8 Det handler sikkert kun om penge.. Altså, Det er jo et job for dem.. De tjener vel mere på at lave spillefilm end serier?

Skriv ny kommentar: