Den hårdtslående og snarrådige chauffør Frank Martin, der spilles af Jason Statham i de tre “Transporter”-film, er utvivlsomt en barsk actionhelt – og er ifølge Louis Leterrier, instruktøren bag “Transporter 2″, også homoseksuel.

”Hvis man ser filmen, og man ved, at han er homoseksuel, bliver det bare meget sjovere,” forklarer Leterrier om sin egen film i franchisen. ”Det er bare så fedt – den første homoseksuelle actionfilmhelt!”

Han fortsætter: ”Actionfans er generelt ret homofobiske. man ser disse hårde fyre, som siger: ”The Transporter’, det er bare sådan en fed film!’ Hvis bare de vidste, at de rent faktisk hepper på en ny slags acctionhelt.”

Leterrier nævner enddog en scene i “Transporter 2”, hvori en narkobarons kone (Amber Valletta) lægger an på Martin, som blot affejer hendes tilnærmelser ved at sige: ”Det er på grund af den, jeg er.”

Leterrier forklarer: ”Det er, da han kommer ud af skabet!”

Den kommende tredje film, som er instrueret af Olivier Megaton, har dog tilsyneladende Frank Martin tilbage i de heteroseksuelles rækker, da man i traileren ser helten i tæt nærkontakt med medspilleren Natalya Rudakova.Vis kommentarer (266)
Gravatar

#1 kasperfmn 14 år siden

Det var da en idiotisk kommentar, i den første film er han ikke homoseksuel, så lige pludselig skulle han være det i den anden og så vupti hopper han tilbage igen som hetero i den tredje.
Gravatar

#2 Yggdrasil 14 år siden

Måske han er biseksuel? :)
Gravatar

#3 Monkeyking 14 år siden

Bullshit og medie stunt inden TP3 udkommer... han knepper sgu da hende der kineseren i 1´eren og bare fordi han ikke knepper nogen i 2'eren bliver han da ikke pludselig bøsse... (eh... det plejer vist at være omvendt :-P)

Al magt til kunstnerisk frihed, men den er vist stadig lidt søgt at han var hetero i 1'eren, ikke i 2'eren og igen i 3'eren... men er det ikke lidt ligegyldigt hvis bare filmen bliver god!? Lidt som at gay-fortolke Top Gun (som Tarantino gjorde det i "Sleep with me") Jeg kan til dato ikke se Top Gun uden at grine og komme til at tænke på Tarantino scenen :-D
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#4 Petrescu 14 år siden

Me love you big long time for pink dollar!
Gravatar

#5 filmz-Saxxxon01 14 år siden

Argh.. hvorfor er der så mange der skal være homoseksuelle i film nu for tiden. Det gør det mindre sjovt for hetroseksuelle mennesker at se de film.

Jeg synes det ville være sjovere at følge Frank's(Jason Statham) udvikling i filmene. Gør ham til en slags Bond-figur eller noget andet, bare ikke bøsse.
Gravatar

#6 lagoni 14 år siden

#5 - hvorfor er det mindre sjovt for heteroseksuelle at se film når der er homoseksuelle med..?
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#7 thomas040 14 år siden

ja det forstår jeg heller ikke... havde broke back mountain været sjovere hvis det var heteroseksuelle mænd? måske... men det ville have været en underlig film
Failure is a zero out.
Gravatar

#8 mr gaijin 14 år siden

Minder mig om Jon Stewarts cowboysekvens, da han var oscarvært i året med Brokeback. Man kan ikke rigtig se en klassisk cowboy-film efter det uden at se latent homoseksualitet i hver anden scene.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#9 rauhe 14 år siden

Ubetvivlsomt en afsløring i samme kaliber som da Ridley Scott afslørede at
Deckard var en androide
i Blade Runner.........:)
Gravatar

#10 blahblah 14 år siden

Når det ikke har indflydelse på filmen er det jo for såvidt ligegyldigt. Ville være fint nok hvis han var homo, eller hetero, eller bi. Er sådan set ligeglad. Det bliver ikke interessant før man ser det i filmen.

#5
Er man homofob eller hvad sker der?

Skriv ny kommentar: