Rick Grimes fortsætter som karakter i en række “The Walking Dead”-film.

[Spoiler]: I det følgende skrives der om den aktuelle Sæson 9 af “The Walking Dead”.

Som bekendt var det i går sidste afsnit for Andrew Lincoln i rollen som Rick Grimes i “The Walking Dead”.

Afsnit 5 i sæson 9 bliver endestationen for Rick Grimes, fastholder AMC. Men kun i serieformatet.

For selv om Grimes ikke længere medvirker i “The Walking Dead” – eller prequel-serien “Fear the Walking Dead” – så fortsætter han på film, skriver The Wrap.

Efter gårsdagens finale for Rick Grimes afslørede AMC, at man vil udforske Rick Grimes’ videre skæbne i en række ‘AMC original films’.

”Det er ikke begyndelsen på enden, det er enden på begyndelsen. Og jeg er vild med idéen om, at vi nu kan fortælle en større historie med et bredere perspektiv. Og jeg har altid være interesseret i, hvad der foregår derude, du ved, om der er kontakt med en større del af verden eller ej,” siger Andrew Lincoln.

Måske en del af “Breaking Bad”? Det foreslår en vild teori – se den her.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Mejse 1 år siden

interessant interessant.
Gravatar

#2 x-hund 1 år siden

Fedt, at I lige spoiler sæson 9!! Det kunne I godt lige have advaret imod. Røv!
Gravatar

#3 Geekalot 1 år siden

Klikkede du ikke selv på linket ? :)
Er nu ret vild med ideen med nogle film i det univers, dog ikke fra Fear the Walking Dead, da jeg ikke syntes den er særlig god.
Gravatar

#4 MOVIE1000 1 år siden

Jeg synes heller ikke det er fedt i spoiler sæson 9 på den måde, det er ikke iorden!! Uanset hvor lang tid efter en serie/film har kørt i biografen. Og det er langt fra første gang i spoiler uden advarsler i jeres nyheder eller med jeres overskrifter. Star Wars, Avengers osv. Så jeg er nået dertil hvor jeg blacklister filmz fuldstændig, jeg har ikke skrevet et indlæg i rigtig mange år, og kun siddet på sidelinjen og læst nyheder og anmeldelser herinde, men når i skal ødelægge så mange oplevelser for dedikerede filmfans så står jeg af.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#2 #4 Vi tager kritikken til efterretning. Oplysningen om Ricks afgang har været kendt stof i et halvt år, men åbenbart ikke for alle. Vi har bevidst ikke valgt at beskrive, hvordan han forlader serien, men tilføjer nu, at der skrives om Sæson 9. Beklager.
Gravatar

#6 MOVIE1000 1 år siden

Morten Vejlgaard Just (5) skrev:
#2 #4 Vi tager kritikken til efterretning. Oplysningen om Ricks afgang har været kendt stof i et halvt år, men åbenbart ikke for alle. Vi har bevidst ikke valgt at beskrive, hvordan han forlader serien, men tilføjer nu, at der skrives om Sæson 9. Beklager.


Alle ved han ville forlade serien efter sæson 9, men ikke hvornår (hvilket afsnit), hvor i så skriver det ret præcist.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 The one is back 1 år siden

og så på film hvad beliver det næste
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#6 Det er ikke korrekt. AMC har selv reklameret med det. https://twitter.com/TheWalkingDead/status/10569498...
Gravatar

#9 aeries 1 år siden

Nu var jeg heldigvis godt selv klar over denne spoiler og havde også set afsnittet inden, men jeg er helt enig med flere omkring denne tendens til at spoile. Enkelte jeg kender har endda undgået denne spoiler (og rygter) på nettet, da de generelt af samme årsag holder sig fra film-sitez.

Men tilbage til emnet. Jeg er ved at køre meget træt i TWD så jeg er noget tilbageholden med en eller flere film, specielt med Rick. Ikke at jeg har noget mod Rick, men vi har fulgt ham i 9 år og synes nok at vi efterhånden ved hvad vi bør vide om ham.

Så kom hellere med nogle historier som foregår andre steder end ude i skovene. Hvad med storbyerne?

Måske det kan virke som film? Jeg har bare selv svært ved at det. Men lad os nu se.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#10 Johnny42 1 år siden

Enig med flere herinde. Jeg vidste godt han ville forlade serien efter dette afsnit men ikke hvordan, men det blev så lige spoilet at han ikke ville dø, så det vidste jeg mens jeg så afsnittet.

Men er ellers enig med #9. De der Walkers virker jo heller ikke skræmmende mere, når man ser på hvad de har i The Last of us, World War Z og 28 dage senere.

Skriv ny kommentar: