På trods af at “The Walking Dead” får meget gode seertal i USA, så er det ikke alle fans, der er lige begejstrede for seriens anden sæson. Skuespiller Norman Reedus har dog ikke meget tilovers for de fans, som har kritiseret tempoet i anden sæson af den populære tv-serie.

Se også: Frank Darabont blev fyret fra “The Walking Dead.

Reedus, der spiller Daryl Dixon i serien, har bl.a. udtalt:”Hvis vi dræbte en trillion zombier sidste sæson, ville alle sige; ‘der er ingen historie, de taler ikke nok’. Så fuck dem.”

Dog indrømmer Reedus, at der er blevet skruet op for tempoet i tredje sæson: ”Du er nødt til at have dialog for at fortælle en historie. Det er ikke en tegneserie, og tempoet er i denne sæson bestemt sat op. Vi snakker bare hurtigere.”

“The Walking Dead” er baseret på tegneserien af samme navn og følger en lille gruppe overlevende efter en zombie-apokalypse, der næsten har lagt Jorden øde.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Bardoboy 9 år siden

Jeg har intet at klage over ved sæson to, og er totalt klar på sæson tre! Bring it on!
Gravatar

#2 Hindbær 9 år siden

Godt!
Hvis tempoet havde fortsat som det var i 2. sæson så ved jeg sgu ikke om ville kunne orke at se hele 3. sæson. For mig har det største problem ved 2. sæson dog været at de har været stortset det samme sted hele tiden og derfor ikke rigtig har været truet af zombierne på samme måde som i sæson 1. Håber ikke at de slår sig ned i en gammel villa eller lignende og at vi kommer til at se det samme som i 2. sæson.

Jeg synes at afslutningen på 2. sæson virkede meget lovende for 3.
Så jeg glæder mig!
Er der nogen der ved hvornår 3. sæson starter?
“cinematic.”
Gravatar

#3 bjarke 9 år siden

...well, jeg var sgu også ret glad for 2. sæson. Tempoet og "stilstanden" fungerede fint for mig og var blot med til at understrege håbløsheden og rådvildheden. Ser spændt frem til en 3. sæson...!
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#4 loki 9 år siden

Det kunne nu være sjovt, engang at se en zombiefilm/serie hvor man følger The Bad Guys og ikke de typiske "helte" / forvirrende almindelige personer. Gad godt se nogen som hærger, plyngere, myrder efter et mere forskuret moral codex -- dog skal der være en overordnet historie, og alle personerne skal ikke være uden redeeming qualities. Noget a la Breaking Bad hvor nogle svæver i det grå toneleje, og andre har tippet totalt over... I am looking at you Walter tsk tsk.
www.peakoil.dk
Gravatar

#5 skodfugl 9 år siden

Må nok os indrømme at hvis 3. sæson bliver ligeså statisk hvad angår "location" så er jeg smuttet. Det var tydeligt at der skulle spares på budgettet.

pip. pip.
Gravatar

#6 davenport 9 år siden

Mht location/karaktere:
Den kommer til at foregå i et fængsel. Det man ser i sidste klip i sidste afsnit af ses. 2.
Der introduceres ihf. to nye karaktere, den ene hende "ninjaen" med de to pet-zombies og en der kaldes The Guvenor.


Første afsnit sendes midt i oktober.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#7 KEiZ 9 år siden

Jeg gik død mindt i sæsonen netop pga tempoet det var bare for stille stående, og tror også at det handlede om at de var samme sted som #2 også skriver.
Det er et spørgsmål om penge det koster at skifte locations hele tiden, derfor tror jeg ikke det bliver bedre i 3 sæson, men der er andre måder at skrue tempoet op.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#8 misuma 9 år siden

Jeg var overrasket over meget sæson 2 faldt i min smag. Mere af det tak.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#9 Frederik 9 år siden

Selvfølgelig vil han det, man sviner vel ikke sin nuværende arbejdsgiver til.Dialogen, karakterenes udvikling og skuespillet i sæson 2 var yderst middelmådigt. Hvilket er en skam, fordi jeg fandt sæson 1 ret underholdende, til trods et par af de samme klager. Jeg har ikke noget imod at have scener i længere tid hvor der ikke er zombier - det er rent faktisk mere interessant end noget relateret til de levende døde. Men hvis du skal gøre det, skal dine karakterer fandeme ikke stadig være de idiotiske arketyper, de startede ud som. Der er jo ingen udvikling.

Jeg ved ikke, hvordan nogen kan se "Breaking Bad" eller mange af de andre fantastiske serier og stadig hævde at "Walking Dead" ikke er fyldt med nogle alvorlige problemer.
Gravatar

#10 Viking Wizard 9 år siden

Anden sæson var delt op i to, og jeg var tæt på at stå af mod slutningen af første halvdel. Tempoet var helt væk, karaktererne trættende og skuespillet langt fra tilfredsstillende. Anden halvdel var heldigvis en helt anden snak (skuespillet halter dog stadig) og jeg ser derfor meget frem til tredje sæson, som har har amerikansk premiere d. 14. oktober.

Skriv ny kommentar: